Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  11:18 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2015 00:01

Όταν κοιτάς από ψηλά ... (βίντεο HD και φωτογραφίες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ενα εκπληκτικής ομορφιάς βίντεο, με πολλές λήψεις απο τον διευρυμένο Δήμο Αγρινίου, ανέβασαν πρόσφατα στο Youtube μέλη της τοπικής Αερολέσχης, για λογαριασμό του agriniobestof.gr

Οταν κοιτάς απο ψηλά ...   μοιάζει η περιοχή μας ζωγραφιά

Αυτό είναι το συμπέρασμα που βγάζει κάποιος βλέποντας το συγκεκριμένο βίντεο. 

Αγρίνιο, Τριχωνίδα, Παραλίμνιες Κοινότητες, Παναιτωλικό όρος, Αιτωλική Πεδιάδα και πολλές ακόμη τοποθεσίες έχουν την τιμητική τους στο παρών βίντεο.

Δύο περίπου ώρες πτήσης, τέσσερις βίντεο κάμερες και μια φωτογραφική μηχανή ήταν ο εξοπλισμός για την συγκεκριμένη παραγωγή. Το βίντεο είναι σε HD ανάλυση 1920χ1080.

Συμμετείχαν οι:   Κωνσταντίνος Σαμψών (Χειριστής Μοτοαιωροπτέρου), Ανδρέας Κουτσοθανάσης (Βίντεο-Φωτογράφηση), Νίκος Καρατσώρης και Ηλίας Ντελής (Υποστήριξη)

Η μουσική υπόκρουση στο βίντεο είναι η σύνθεση "Atlantis" απο τον δίσκο "Enclosion" του Renaud Schmitt, με γραπτή άδεια παραχώρησης.

Οπως δήλωσαν οι συμμετέχοντες "Ο σκοπός του βίντεο είναι η ανάδειξη και προβολή της φυσικής και μοναδικής ομορφιάς του νομού Αιτωλοακαρνανίας. Στη συνέχεια θα γίνουν λήψεις καί πάνω από άλλες περιοχές με προοπτική να καλυφθεί όλος ο νομός. Φυσικά θα υπάρξουν και ειδικά αφιερώματα στις πιο χαρακτηριστικές ιστορικές - τουριστικές περιοχές".

Τα λόγια είναι περιττά, απολαύστε το βίντεο και τις φωτογραφίες που ακολουθούν ...

Τμήμα Ειδήσεων & Ενημέρωσης του agriniobestof.gr

 

Διαβάστηκε 27145 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2020 00:43
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Κωνσταντίνος Σαμψών

Ο Κωνσταντίνος Σαμψών ασχολείται επαγγελματικά με την επιστήμη της Πληροφορικής και σαν χόμπι έχει τον Αεραθλητισμό (είναι χειριστής Υπερελαφρών Αεροσκαφών και Αλεξιπτώτου Πλαγιάς - μέλος της Αερολέσχης Αγρινίου) και την Ορειβασία (Ιδρυτικό μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου Αγρινίου). Ασχολείται επίσης με την Μουσική Σύνθεση έχοντας παρουσιάσει αρκετά μουσικά έργα τα τελευταία χρόνια όπως τα "Mystic Flight", "On Air... myths and tales","Escape to Freedom","Βρες τα φτερά σου..", "Ωδή στην Τριχωνίδα", "Time to Relax", "Το κίτρινο μπλουζάκι", "Γιν' αγέρας και έλα", "Cinematica", "Lounge time" κλπ. Μεγάλη δημοτικότητα έχουν τα τραγούδια που έγραψε για την ομάδα του Παναιτωλικού "Της Καρδιάς μου Ομάδα", "Του Τόπου μας Ζωή", "Παναιτωλικός Ιππότης - 90 χρόνια ιστορία και νέοι στόχοι" και το "Ξέρω μια ομαδάρα". Επιμελείται το παρών site θέλοντας να παρουσιάσει την θετική πλευρά των πραγμάτων καθώς και άγνωστα για τον πολύ κόσμο στοιχεία που αφορούν την περιοχή μας και έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρων.

ksamson.gr