Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  3:06 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017 17:35

18η ανάβαση στην Κλόκοβα την Κυριακή 30/7/2017

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Καλαβρούζας προγραμματίζει στις 30 Ιουλίου  ημέρα Κυριακή την καθιερωμένη για 18η χρονιά ανάβαση στην Κλόκοβα.

Ώρα αναχώρησης (από τήν πλατεία Καλαβρούζας) για την κορυφή 07.00 ΠΜ.

Σημείο εκκίνησης η πλατεία στην Άνω Καλαβρούζας.

Προσοχή στην ώρα αναχώρησης και το σημείο συγκέντρωσης και αναχώρησης.

Η κεντρική συγκέντρωση και η αναχώρηση επαναλαμβάνουμε θα γίνει από την πλατεία στην Άνω Καλαβρούζα στις 07.00 πμ. για όλους.

Οποιαδήποτε αναχώρηση από άλλο σημείο η προσπάθεια για ανάβαση από άλλο μονοπάτι εκτός από αυτό που ορίζει ο Σύλλογος, γίνετε με ευθύνη των περιπατητών και ο Σύλλογος δεν φέρει καμιά ευθύνη.

Το μονοπάτι που θα ακολουθηθεί κατά την ανάβαση είναι ο δρόμος που ανοίχτηκε από πέρυσι, ενώ η κατάβαση θα γίνει όπως κάθε χρόνο από το δυτικό μονοπάτι.

Επειδή σε όλο το μήκος του δρόμου από Ρίζα μέχρι και Καλαβρουζα εχει μικρα προβλήματα , λόγω των παλιοτέρων έργων , ο Σύλλογος εφιστά την ΠΡΟΣΟΧΗ όλων .

Ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες του Συλλόγου ώστε η ΑΝΑΒΑΣΗ να γίνει ευχάριστα.
Στην Πλατεία του χωριού μετά το πέρας της Ανάβασης ο Σύλλογος θα έχει ετοιμάσει  ένα μικρό γλέντι με φαγητό – και χορό.

Ο δρόμος πού θά ακολουθήσουν όσοι δεν έχουν ξαναέρθει στό χωριό, είναι μέσα από τό χωριό ΡΙΖΑ (μετά από το Αντίριο προς Μεσολόγγι). Ακολουθώντας τις πινακίδες και τον ασφαλτοστρωμένο δρόμο καταλήγετε στην πλατεία της Άνω Καλαβρούζας .Από εκεί θά συντονίσει ο Σύλλογος τήν αναχώρηση γιά την κορυφή.

Διαβάστηκε 1176 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.