Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017 19:53

Το νέο κατόρθωμα του δρομέα - αστυνομικού της ΑΔ Ακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τον Είχαμε συνηθίσει να τρέχει σε αγώνες πέντε και δέκα χιλιομέτρων και ενθουσιαστήκαμε με την δύναμη του και την επίμονη του. Στην συνέχεια τον είδαμε να τερματίζει στον κλασικό μαραθώνιο της Αθήνας και εκστασιασμένοι παραμιλούσαμε με την προσπάθεια του, μιας και ήταν ο πρώτος δρομέας με ένα πόδι που τερμάτιζε τον κλασικό μαραθώνιο της Αθήνας.

Όμως , ο  αστυνομικός Κορδάτος Γεράσιμος από το Αγρίνιο, που υπηρετεί στην αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας έχει βαλθεί  να καταρρίπτει το ένα εμπόδιο μετά τον άλλο. Συνεχίζει να δημιουργεί νέα δεδομένα για το τι είναι ικανός να καταφέρει ο άνθρωπος όταν διακατέχεται από επιμονή, δύναμη και θέληση.
Την Κυριακή  23-07-2017 έτρεξε στον ορεινό αγώνα 10 χιλιομέτρων του Zagori Moyntain Running και αποτέλεσε τον πρώτο δρομέα πανελληνίως με ακρωτηριασμένο μέλος που λαμβάνει μέρος. 
Ο Γεράσιμος Κορδάτος με το χαμόγελο στα χείλη , με την καρδιά λιονταριού και με την έμφυτη ευγένεια του μας διδάσκει κουράγιο και αισιοδοξία.


Εξάλλου και ο δικός του στόχος με την συμμετοχή σε όλους αυτούς τους αγώνες είναι ακριβώς αυτός. Να δούνε τα νέα κυρίως παιδιά ότι η αναπηρία δεν είναι ανικανότητα και ότι η ζωή είναι όμορφη αρκεί να ξέρεις πως θα την κοιτάξεις.

http://www.bloko.gr

Διαβάστηκε 3004 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.