Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  4:59 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017 17:54

Ο Νίκος Καζαντζής (πρώην αντιδήμαρχος Αγρινίου) στο AgrinioBestOf.gr

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια τυχαία συνάντηση με τον γνωστό νομικό κο Νίκο Καζαντζή, ο οποίος διετέλεσε και αντιδήμαρχος Αγρινίου είχε σαν αποτέλεσμα μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, την οποία παραχώρησε ο ίδιος στην Χρύσα Σπαή για τους αναγνώστες του AgrinioBestOf.gr και την παρουσιάζουμε στην συνέχεια.

panetolio 085


Ο δικηγόρος κος Νίκος Καζαντζής (πρώην αντιδήμαρχος Αγρινίου) ο οποίος παραβρέθηκε στην εκδήλωση του "Ιππικού Ομίλου Παναιτωλίου" μας δήλωσε:

Θεωρώ ότι αυτές οι εκδηλώσεις φέρνουν τον κόσμο πιο κοντά, δημιουργούν μια αισιοδοξία και  δημιουργούν μια σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ του κόσμου. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά του Ιππικού Ομίλου Παναιτωλίου καθότι δώσανε τον καλύτερό τους εαυτό και το έχουν καταφέρει. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει ο σύλλογος εκδηλώσεις και ούτε η τελευταία, και εύχομαι κάθε φορά οι εκδηλώσεις τους να είναι καλύτερες και να ανεβαίνουν συνέχεια τα σκαλοπάτια που χρειάζεται για να φτάσουν όπου εκείνοι πιστεύουν  ότι πρέπει. Παρακολουθώ την πορεία τους και πιστεύω ότι είναι από τους πετυχημένους συλλόγους της περιοχής του Δήμου Αγρινίου, αλλά και γενικότερα επειδή μιλώ μαζί τους, από όλα τα μέρη της Ελλάδος τους ζητούν να πάρουν μέρος σε εκδηλώσεις. Αυτό είναι πολύ σημαντικό καθότι έτσι κάνουν γνωστό το Παναιτώλιο και το Αγρίνιο ευρύτερα στον Ελλαδικό χώρο. Νομίζω ότι και οι ίδιοι πρέπει να είναι περήφανοι για αυτό γιατί τα εύσημα ακούγονται συνεχώς σε όποια εκδήλωση συμμετέχουν και παρευρίσκονται. Ετσι λοιπόν θεωρώ οτι πρέπει και εμείς να είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια τους και να συμμετέχουμε ενεργά γιατί μόνος του κανένας δεν κατάφερε ποτέ τίποτα. Η ομαδικότητα είναι το ζητούμενο και δεν είναι δεδομένο. Επίσης θεωρώ ότι ο σύλλογος αυτός προσφέρει κονωνικό έργο όπως κάνει και απόψε, πράγμα που τον κάνει ακόμη πιο χρήσιμο και πιο σημαντικό. Μπράβο λοιπόν σε όλους τους συντελεστές  της σημερινής επιτυχημένης  εκδήλωσης     και εύχομαι κουράγιο δύναμη αισιοδοξία ελπίδα και θάρρος για το μέλλων για να μπορούν και στη συνέχεια να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο έργο τους. Το Παναιτώλιο είναι πολύ ζωντανό χωριό με πολλούς κατοίκους και έχει πάρα πολλά να προσφέρει. Εχει βγάλει πολλές σημαντικές προσωπικότητες πχ Καπράλος. Έτσι λοιπόν τα παιδιά του Συλλόγου  αποδεικνύουν  ότι το  Παναιτώλιο εξελίσσεται και συνεχώς ανεβαίνει και συμμέτεχει στην πολιτιστική εξέλιξη του Δήμου Αγρινίου. Δηλαδή τρέχει με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα από άλλες περιοχές του Δήμου. Οσον αφορά τους πολιτιστικούς χώρους στο Αγρίνιο θεωρώ ότι από το 2006 και μετά έχουν δημιουργηθεί κατάλληλοι χώροι μέσα στην πόλη του Αγρινίου αλλά έχει αφεθεί λίγο η περιφέρεια. Νομίζω ότι πρέπει να πέσει το βάρος της Δημοτικής αρχής στην ανάπτυξη της περιφέρειας η οποία θα πρέπει ορθολογιστικά να εξισορροπηθεί με τον Δήμο Αγρινίου ούτως ώστε να μην υπάρχει καμία υστέρηση και να μην χρειάζεται να μιλάμε για πόρους του Δήμου Αγρινίου στο κέντρο του Αγρινίου η στις γειτονιές του Αγρινίου μιας και ο Καλλικράτης αυτό είχε σαν σκοπό να συνενώσει τις κοινότητες σε μια οντότητα αλλά να μην υστερεί η μια σε βάρος της άλλης. Το μήνυμα προς τους αναγνώστες είναι ότι χρειάζεται ομαδικότητα για την επιτυχία.

Τμήμα Παραγωγής ΕΙδήσεων και Ενημέρωσης του http://AgrinioBestOf.gr

Διαβάστηκε 10606 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 06 Φεβρουαρίου 2021 00:12
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033