Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:36 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017 14:16

Κάτι καλό τρέχει στον Παναιτωλικό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Προ ημερών γράφαμε για τον ηγετικό ρόλο τον οποίο  αναγνωρίζουν πλέον άπαντες στο ελληνικό ποδόσφαιρο στον Φώτη Κωστούλα. Ακόμα και οι διενέξεις του με την τηλεόραση που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος έχουν παίξει παντού, με την παρουσία του πλέον να έχει ηγεμονικό ρόλο ανάμεσα στις επτά ομάδες(τις κακώς λεγόμενες «μικρομεσαίες»)που διαφωνούν  με τις κινήσεις των λεγόμενων μεγάλων.

Φυσικά δεν πρόκειται να σηκώσει παντιέρα ο Παναιτωλικός για τον ρόλο που έχει επιφυλαχθεί στον μεγαλομέτοχό του αλλά είναι από μόνος του τίτλος τιμής να εκφράζεις και την κόντρα με τον προνομιακό χρηματοδότη αλλά και την κόντρα με τους μόνιμους «δεσπότες» του ποδοσφαίρου.

Όμως φέτος, ίσως για πρώτη φορά μετά από χρόνια, πνέει κι ένας διαφορετικός άνεμος στην ομάδα, κάτι που φαίνεται και από τις συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου. Οι ιδέες που πέφτουν είναι πάμπολλες και αφορούν κυρίως στο πως θα προσεγγίσει ο Παναιτωλικός τον κόσμου του, χωρίς αποκλεισμούς και έριδες.

Ακόμη και για τα τηλεοπτικά και τα ζητήματα επικοινωνίας ακούγονται πρωτοποριακές ιδέες που πλην των μεγάλων δεν νομίζουμε ότι τολμά άλλη ομάδα να συζητήσει ως εναλλακτικές σε περίπτωση οριστικής ρήξης με NOVA.

Σε όλα τα παραπάνω έρχεται να προστεθεί και η ευχάριστη ανακοίνωση των οργανωμένων της «Θύρας 6» που επιστρέφουν στις εξέδρες, διατηρώντας το δικό τους στίγμα και την οπαδική τους οπτική και ιδεολογία, αναγνωρίζοντας όμως πως μετά από πολύ καιρό έγιναν κινήσεις προσέγγισης από την διοίκηση της ομάδας.

Βάλτε και την εκπληκτική πραγματικά παρουσίαση της νέας φανέλας της ομάδας-με μια μοναδική στην Ελλάδα τεχνοτροπία που περιλαμβάνει τα σκίτσα  του Χ. Παπανίκου-όπου οι ιστορικές αναφορές δένουν με το φόντο ακόμη και  των παλιών Παπαστράτειων, για να καταλάβετε ότι ο Παναιτωλικός δεν κάνει απλά εντύπωση στους αντιπάλους του. Γίνεται πηγή έμπνευσης. Διότι είναι μαγκιά να έχεις πρόεδρο τον Κομπότη και να μην πέφτεις ποτέ αλλά, αλήθεια τώρα, μην πεις ότι δεν θα ήθελες να βλέπεις παρουσίαση της φανέλας της ομάδας σου με την ανάμιξη ενός από τους καλύτερους γελοιογράφους της χώρας, ε;

Αναμένεται μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά φέτος, αρκεί να αρχίσει το πρωτάθλημα βέβαια. Από την άλλη, βέβαια, ελάχιστοι έχουν απομείνει να θέλουν να αρχίσει όπως άρχιζε πάντα…

Γ.Σ.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 3130 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.