Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  2:22 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017 13:41

Ες αύριον τα σπουδαία για τα πανεπιστημιακά τμήματα του Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η πολυσυζητημένη και πολυαναμενόμενη σύσκεψη στο υπουργείο Παιδείας για τα πανεπιστημιακά τμήματα του Αγρινίου «κλείδωσε» τελικά για αύριο Πέμπτη, αντί της ερχόμενης Παρασκευής.

Μια μέρα νωρίτερα λοιπόν θα συζητηθούν όλα τα ζητήματα για το μέλλον των τμημάτων και αναμένεται από τον Υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του αφενός για το μέλλον τους και αφετέρου για την αναδιάταξη του χάρτη της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Αιτωλοακαρνανία.

Στη συνάντηση οι συμμετέχοντες δεν θα είναι πολλοί και αρκετοί (δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες και άλλα μέλη μιας…φερόμενης επιτροπής) έμειναν με την… όρεξη καθώς ο υπουργός ζήτησε συγκεκριμένη αντιπροσωπεία αποτελούμενη απο θεσμικούς παράγοντες, σε αντίθεση ωστόσο απ’οτι ο ίδιος έπραξε υποδεχόμενος προ ημερών αντιπροσωπεία του Μεσολογγίου.

Θα δώσουν λοιπόν το «παρών» στη συζήτηση που θα λάβει χώρα στις 12:00 το μεσημέρι ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, ο δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και Β’ Αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Βαρεμένος και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Π.Τσιχριτζής.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν θα συμμετάσχει και η Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών αν και αυτό θα επέβαλλε η λογική ώστε και η ίδια να παρουσιάσει τις προθέσεις της και να ακούσει από πρώτο χέρι τις απόψεις των Αγρινιωτών.

Σε κάθε περίπτωση ες αύριον τα σπουδαία…

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1480 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.