Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  3:11 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017 18:21

Lake Party Trichonida - Summer 2017!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Lake Party είναι μουσική, ρυθμός, διασκέδαση, χαρά, ξεγνοιασιά μα πάνω από όλα είναι αμέτρητες στιγμές και αναμνήσεις των lakers.

Μεγάλο πλήθος κόσμου από διάφορα μέρη της Ελλάδας, κατέφθασαν από νωρίς στις όχθες της λίμνης Τριχωνίδας συμμετέχοντας σε κάθε δραστηριότητα και ανυπομονώντας για τα μεγάλα Live... αποδεικνύοντας ότι κανείς δεν μπορεί να μας κλέψει τη χαρά και τις διακοπές!


Πέμπτη 20 Ιουλίου
Το έναυσμα για το Lake Party, μας έδωσαν τα Υπόγεια Ρεύματα που μας ταξίδεψαν με τα τραγούδια που μεγαλώσαμε, ερωτευτήκαμε, επαναστατήσαμε, συγκινηθήκαμε. Ένα συγκρότημα ιστορία δεν μπορούσε να μην αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και αμέτρητες συγκινήσεις.

Στη συνέχεια, ο θρυλικός τραγουδοποιός Παύλος Παυλίδης & οι B-movies, μας απέδειξαν ότι η ελληνική σκηνή είναι ακόμα και σήμερα ταυτισμένη με συγκροτήματα και καλλιτέχνες που παρά το πέρασμα του χρόνου, η αξία τους μένει σταθερή, και συνεχίζουν να συντροφεύουν τις παλιές και τις νέες γενιές.


Κι αν η αρχή ήταν καλή.. η συνέχεια προοιωνίζεται εκρηκτική! 


Παρασκευή 21 Ιουλίου
Οι Μπλε και η Θεοδοσία Τσάτσου μας επιβεβαίωσαν ακόμη μια φορά πόσο καλοκουρδισμένη και ζωντανή μπάντα μπορεί να είναι, γιορτάζοντας με τον καλύτερο τρόπο τα είκοσι χρόνια του συγκροτήματος σε μια σκηνή στην οποία χάρισαν πολλές επιτυχίες, ενέργεια και αναμνήσεις σε ένα κοινό που ξεσηκώθηκε... και αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Ησαίας Ματιάμπα, Ήβη Αδάμου και Μύρωνας Στρατής… ένα τρίδυμο φωτιά! Μας χάρισαν απλόχερα ένα εκρηκτικό, καλοκαιρινό πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια και παλμό, ταξιδεύοντας μας σε ένα ταξίδι χρωμάτων και μουσικής!!!

Ένας από τους δημοφιλέστερους Έλληνες DJs & παραγωγούς Consoul Trainin μαζί με τον Γιώργο Γαιτάνο στο βιολί και τον Πέτρο Πιλαρινό στο μικρόφωνο ολοκλήρωσαν την μουσική αυτή βραδιά, αφήνοντάς μας την πιο γλυκιά ανάμνηση σε όλους τους lakers.
Τέλος, ο resident dj Nick Katsigiannis, ο οποίος μας συντρόφευσε σε όλη την μουσική πορεία!

Η μουσική σκηνή πλαισιώθηκε από φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα και η λίμνη... πήρε φωτιά!!!

Eυχαριστούμε πολύ, όλους εσάς που μοιραστήκατε μαζί μας για μια ακόμη φορά την μοναδική εμπειρία του Lake Party. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς, τους χορηγούς επικοινωνίας, αλλά και το team της διοργάνωσης που έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και σ' αυτό το Lake Party.


Ένα πάρτυ που αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς, διασκέδασης και ένας τόπος στον οποίο θέλεις πάντα να επιστρέφεις... έρχεται σε λίγες μόνο ημέρες και ακόμη πιο δυνατό!!!

Σύντομα περισσότερες πληροφορίες... μείνετε συντονισμένοι! #staytuned #lakers #lakeparty #KtimaPithari

Official site:http://lakeparty.gr/


LINKS:
https://www.facebook.com/lakepartytrichonida/
https://www.facebook.com/KtimaPithari/
https://www.facebook.com/pitharistudio/

Email for more info: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστηκε 4114 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017 16:38
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.