Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  10:24 πμ
 
wm small
Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017 23:07

Η "The Make Up Artist" Έλενα Γιωτοπούλου μιλάει στο AgrinioBestOf.gr για τα μυστικά της γυναικείας ομορφιάς

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Η ομορφιά είναι το ζητούμενο παντού. Την διεκδικούν όλοι & όλοι μπορούν να την αποκτήσουν, δεν είναι μια φροντίδα της προσωπικής εμφάνισης μόνο, είναι μια βαθύτερη διαδικασία. Αν δεν νοιώσεις όμορφα μέσα σου, αν δεν ποθήσεις την ομορφιά του κόσμου σου τότε η ομορφιά και η αρμονία  των γραμμών του κορμιού μας, ...θα φαντάζει λειψή.»

Ξεκινώντας το 1993 στο New Channel, είχε την τύχη να συνεργαστεί με αρκετές προσωπικότητες της showbiz, όπως με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, την Μίρκα Παπακωνσταντίνου, την Νεφέλη Ορφανού, τον  Λευτέρη Πανταζή και πολλούς άλλους. Ασχολήθηκε με την μόδα, την ομορφιά και τα μοντέλα. Δούλεψε σαν αισθητικός στα NewDay και μετά ήρθε στο Αγρίνιο (2003) όπου δούλεψε στα Lipogen για αρκετά χρόνια και μετά στα Laser Line.

eleni giotopoyloy 01 
Η Ελένη Γιωτοπούλου με την Χρύσα Σπαή στον χώρο που δώθηκε η συνέντευξη

Μιλήστε μας για την αισθητική και την τέχνη του μακιγιάζ (συνοπτικά);

Αισθητική σημαίνει πάθος για μένα, σημαίνει ομορφιά, σημαίνει ζωή, σημαίνει διάθεση, σημαίνει πάρα πολλά πράγματα με χρώμα. Θεωρώ ότι όλες οι γυναίκες είναι όμορφες και εγώ σαν αισθητικός αυτό που έχω να κάνω είναι αυτό που έχουν μέσα τους να το δείξω εξωτερικά και να δώσω χαμόγελο, σε νέες κοπέλες, σε όσες παντρεύονται, σε όσες έχουν μια έξοδο. Ανάλογα την περίπτωση λοιπόν πρέπει και εγώ να δώσω το χρώμα και την ομορφιά. Θεωρώ ότι η τέχνη του μακιγιάζ ξεκίνησε από τότε που γεννήθηκε η γυναίκα. Τότε ξεκίνησαν όλα και τα καλά και τα κακά! Θεωρώ ότι από την αρχαιότητα σε κάποια μορφή υπήρχε η τέχνη του μακιγιάζ, ξέρω ότι τότε για κραγιόν ή δαγκώναν τα χείλη τους για να πάρουν κόκκινο χρώμα ή βάζανε κεράσι. Το σπάγανε και βάφανε τα χείλη. Επίσης με κάρβουνο βάφανε τα μάτια τους.

Γιατί κάθε γυναίκα πρέπει να φροντίζει και να περιποιείται την επιδερμίδα της;

Γιατί πρέπει να είναι ισοροππημένη και να αρέσει στον εαυτό της. Πιστεύω ότι όταν φτάσει στο σημείο και στο επίπεδο να αρέσει στον εαυτό της, σαφώς όπου και να πάει με ένα απλό μακιγιάζ θα αρέσει και σε αυτούς που θέλει να αρέσει.

eleni giotopoyloy 001d

Πόσες φορές το χρόνο πρέπει να επισκεπτόμαστε οι γυναίκες την (τον) αισθητικό μας ;

Ανάλογα με την ανάγκη, εγώ θεωρώ ότι κατ’αρχήν μια ξεκούραση μυαλού και σώματος συνεπάγεται συχνή επαφή με την αισθητικό με ένα ωραίο μασάζ, μια ωραία περιποίηση διότι νοιώθεις καλά από εκεί και πέρα και έχεις διάθεση για τα υπόλοιπα.

Τι χρώματα προτείνουν οι ειδικοί για το μακιγιάζ φέτος;

Ουσιαστικά τα χρώματα που θεωρώ ότι παίζουν φέτος είναι το έντονο eyeliner για τις νύφες βασικά με πολύ έντονο κραγιόν, μπορντό ή λιλά ή πορτοκαλί ή κοραλί και σκιές. Τώρα για το καλοκαίρι επειδή μαυρίζουμε συνήθως χρειαζόμαστε απαλό, ελαφρύ  και δροσερό μακιγιάζ.

Πως πρέπει να βάφουμε το προσωπό μας το καλοκαίρι που έχουμε ελαφρύ μαύρισμα;

Όπως είπα πριν ελαφριά, δηλαδή ένα όχι έντονο make-up, ελαφριές σκιές που να είναι γήινες και δροσερές, πχ μπορεί να είναι μια ροζ–καφέ σκιά,μια μπέζ-καφέ απαλά χρώματα με καλοκαιρινή αίσθηση.

eleni giotopoyloy 001c

Ποιό είναι το αγαπημένο σας μακιγιάζ και γιατί;

Επειδή το μακιγιάζ είναι το πάθος μου, το καλύτερο μακιγιάζ είναι αυτό που μου βγάζει η γυναίκα που έχω απεναντί μου. Δηλαδή η κυρία που θα έρθει να της κάνω το μακιγιάζ, με αφήνει να μπω στον ψυχικό της κόσμο, ετσι ώστε  να ταξιδέψω μαζί της σε αυτό που θέλει. Θέλει να είναι μια ρομαντική γυναίκα, θέλει να είναι μια σέξυ γυναίκα, για εμένα λοιπόν ο σκοπός μου και ο στόχος μου είναι να κάνω τα χαμόγελα κάθε κοπέλας ή κάθε κυρίας  να είναι σούπερ. Πιστεύω ότι κάθε γυναίκα είναι όμορφη.

Υπάρχει δυνατότητα να έχουμε μόνιμο μακιγιάζ στο προσωπό μας;

Υπάρχει αυτή η δυνατότητα με το λεγόμενο τατού μακιγιάζ. Δηλαδή να έχουμε eyeliner ή κραγιόν που να είναι μόνιμο για ένα χρόνο. Απλά δεν προτείνετε καθότι η μια συχνή αλλαγή κουράζει τους άλλους και δεν ανανεώνει την γυναίκα.

Απο ποιά ηλικία μια γυναίκα πρέπει να περιποιείται την επιδερμίδα της;

Από την ηλικία των 20-23 και μετά ανάλογα πάλι με τις ανάγκες που έχει. Αν έχει πάθει κάποια βλάβη (πχ Ακμή) βέβαια μπορεί να το ξεκινήσει και νωρίτερα. Αλλά υπο φυσιολογικές συνθήκες από αυτή την ηλικία είναι καλά.

eleni giotopoyloy 04

Η Αγρινιώτισσα είναι μια περιποιημένη και σωστά μακιγιαρισμένη γυναίκα; ποιό είναι το αισθητικό προφίλ της;

Είναι μια γυναίκα που πραγματικά θεωρώ ότι έχει πάρα πολλά πράγματα να δώσει και έχουμε πολύ όμορφες γυναίκες στο Αγρίνιο. Αυτό που πιστεύω εγώ είναι ότι η γυναίκα Αγρινιώτισσα επειδή έχει ζωή πρέπει να βγάλει αυτό που έχει μέσα της, την ζωή, την διάθεση κλπ να δώσει χρώμα σε εκείνη. Πως όμως;  Το να το κάνουμε σωστά είναι το θέμα. Να ρωτήσουμε τους ειδικούς, να πάμε σε ένα χώρο αισθητικής που ξέρουν τι σημαίνει περιποίηση. Όπως και να έχει τώρα υπάρχουν παρα πολύ όμορφες και περιποιημένες γυναίκες στο Αγρίνιο.  

eleni giotopoyloy 10 

Που μπορεί να σας βρεί κάποιος;  

Για συμβουλές, αγορές προιόντων, και ερωτήσεις πως να ομορφήνουμε τις γυναίκες στο τηλ. 6979792069 - Πληροφορίες και δουλειές μου θα βρείτε στην ιστοσελίδα http://makeupartist-agrinio.blogspot.gr - καθώς και στο Facebook https://www.facebook.com/elena.giot.1?fref=ts

eleni giotopoyloy 001a

eleni giotopoyloy 18

eleni giotopoyloy 21

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και ενημέρωσης του http://AgrinioBestOf.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 15425 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017 12:29
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033