Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  11:52 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017 18:45

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας το Σάββατο 22 Ιουλίου στο Αιτωλικό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συναυλία του Φίλιππου Πλιάτσικα θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Lagoon Festival το βράδυ του Σαββάτου 22 Ιουλίου στο άγαλμα στο Αιτωλικό. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:00 ενώ την έναρξη θα κάνουν οι Banda Lows.

Η εκδήλωση είναι μία πρωτοβουλία του συλλόγου «Ανατολικόν».

Προπώληση εισιτηρίων 8 ευρώ, γενική είσοδος από το ταμείο 10 ευρώ.

Η ανακοίνωση του «Ανατολικόν»:

Έφτασε το μεγαλύτερο γεγονός του καλοκαιριού 2017. 22 Ιουλίου – Φίλιππος Πλιάτσικας και Banda lows στο lagoon festival.

#LagoonFestivalAitoliko

Ένα τριήμερο γεμάτο δραστηριότητες από τους συλλόγους του Αιτωλικού, που περιλαμβάνει αθλητισμό, χορό, τραγούδι, ιππασία, θαλάσσια σπορ, και πολλά άλλα. Το «lagoon festival» τοποθετείται στο άγαλμα Αιτωλικού στις 21-23 Ιουλίου σε μια διοργάνωση που όλοι μαζί θα μπορέσουμε να καταστήσουμε θεσμό για την πόλη μας. Το ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΝ είχε την ιδέα… η υλοποίηση αφορά όλους μας.

Filippos Pliatsikas – Φίλιππος Πλιάτσικας (OFFICIAL)

ΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Lagoon Festival
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Άγαλμα, Αιτωλικό

Με έναν καινούργιο δίσκο που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2017 και μία πορεία που μετρά πάνω από 2 δεκαετίες στις αποσκευές του, ο Φίλιππος Πλιάτσικας θα κάνει στάση το Σάββατο 22 Ιουλίου στο Αιτωλικό, στην τοποθεσία Άγαλμα.
Με τραγούδια αγαπημένα από το παρελθόν και το παρόν έρχεται να βάλει φωτιά και να μας απογειώσει για μία μουσική βραδιά με τρόπο που μόνο ο ίδιος και η ομάδα του ξέρει.

Ο ήχος γνωστός και αγαπημένος τραγούδια που έχουν γίνει ένα με τις ζωές μας και ο καθένας έχει να διηγηθεί μια διαφορετική ιστορία με μουσική υπόκρουση τις μελωδίες και τους στίχους από αυτά.

Πυξ Λαξ ,προσωπική πορεία, συνεργασίες, κομμάτια ενός παζλ που μόνο η φωνή του κόσμου πάντα το ολοκλήρωνε. Έτσι θα γίνει και τώρα σε αυτή τη μοναδική βραδιά που θα είναι γεμάτη μουσικές εκπλήξεις και αναπάντεχες διασκευές τραγουδιών βγαλμένων απ τα παλιά…

Την συναυλία ανοίγουν οι εκρηκτικοί «Banda…lows».

Αυτή τη στιγμή μη τη χάσετε!

Διαβάστηκε 1653 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.