Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:45 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017 22:01

Μεγάλα παιχνίδια στο εξωτερικό για δυο Αγρινιωτες αθλητές και πρωταθλητές του Kick Boxing Τσακανικα Θωμά και Τσιριμωκο Χρήστο της Kakarelis Team .

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην Ιταλία  για τους επαγγελματικους αγώνες kick boxing θα βρεθούν 2 Αγρινιωτες Αθλητές της KAKARELIS TEAM Τσακανικας Θωμάς και Τσιριμωκος Χρήστος  με προπονητή τον Κακαρελη Νίκο,όπου θα συμμετάσχουν σε μια πολύ μεγάλη διοργάνωση K1 απέναντι σε πολύ δύσκολους αντιπάλους. Η διοργάνωση γίνεται στις 23 Ιουλίου στο Ρίμινι και είναι αναγνωρισμενη απο την παγκόσμια ομοσπονδία WTKA όπου αντιπρόσωπος για την Ελλαδα είναι η Πανταζη Μαρία. Οι αθλητές θα αγωνιστούν στο main event της διοργάνωσης. Και οι δυο αθλητές είναι μέλη της εθνικής ομάδας kick boxing κι έχουν ξανά αγωνιστεί στο εξωτερικό πραγματοποιωντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Οι αθλητές του ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ Eιναι και οι μοναδικοί αθλητές kick boxing που αγωνίζονται στο εξωτερικό.

Διαβάστηκε 1336 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.