Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  3:28 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017 18:10

Μέρες ανακοινώσεων και έργων οι επόμενες για την ΑΕΜ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μέρες τόσο ανακοινώσεων αλλά και έργων αναμένονται οι επόμενες για την ομάδα του Μεσολογγίου, με τους ανθρώπους της διοίκησης να τρέχουν ώστε αν όχι όλα, έστω τα περισσότερα να έχουν δρομολογηθεί ενόψει και της πρώτης συγκέντρωσης της ομάδας την άλλη εβδομάδα (Τετάρτη η Πέμπτη) αναμένεται να οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

Πολλά τα ανοιχτά θέματα που πρέπει να δρομολογηθούν τα επόμενα 24ωρα με πρώτο και κυρίαρχο των μεταγραφών. Σύμφωνα με πληροφορίες του www.aitosports.gr μέχρι το τέλος της εβδομάδας πιθανότατα θα έχουν ανακοινωθεί 5 νέες μεταγραφές, ενώ θα υπάρξουν και κάποιες εναπομείναντες ανανεώσεις.

Γενικό λίφτινγκ αναμένεται και στους χώρους των αποδυτηρίων αλλά και τον γραφείων του συλλόγου που στεγάζονται κάτω από τις κερκίδες του ΔΑΚ Μεσολογγίου, όπου θα φρεσκαριστούν, θα περαστούν νέα υδραυλικά όπου χρειάζονται, θα τοποθετηθούν κουκέτες καθώς και κλιματισμός.

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς έχει ξεκινήσει και η διάθεση των νέων καρτών διαρκείας της ομάδας, με τους ανθρώπους του συλλόγου να ευελπιστούν το επόμενο διάσημα και με την διαμόρφωση του νέου ροστερ να υπάρξει μεγαλύτερη κινητοποίηση.

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 855 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.