Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:44 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017 17:00

Την Παρασκευή η σύσκεψη με Γαβρόγλου για τα πανεπιστημιακά τμήματα στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την ερχόμενη Παρασκευή, 21 Ιουλίου, και συγκεκριμένα στις 11 το πρωί ορίστηκε η πολυαναμενόμενη συνάντηση με τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου για τα πανεπιστημιακά τμήματα του Αγρινίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη σύσκεψη θα συμμετάσχει η Περιφέρεια, η οποία θα εκπροσωπηθεί από την Αντιπεριφερειάρχη Χ. Σταρακά (ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας έχει υποβληθεί σε επέμβαση στο νεφρό και θα αναρρώνει μέχρι την Δευτέρα), ο δήμαρχος Αγρινίου Γ.Παπαναστασίου και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Π.Τσιχριτζής.

Αν και από την πλευρά του Αγρινίου είχε εκφραστεί η πρόθεση η συνάντηση να γίνει με την παρουσία της διευρυμένης επιτροπής που είχε συγκροτήσει η πόλη, ο υπουργός Παιδείας επέμεινε να συζητήσει μόνο με θεσμικούς εκπροσώπους.

Σημειωτέον ωστόσο πως προ ημερών για το θέμα του ΤΕΙ στο υπουργείο έγινε δεκτή διευρυμένη επιτροπή εκπροσώπων του Μεσολογγίου.

Όπως και να έχει, η συνάντηση θεωρείται κρίσιμη και αναμένεται να εξαχθούν συγκεκριμένα συμπεράσματα για τις προθέσεις της Κυβέρνησης για το χάρτη της τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Αιτωλοακαρνανία.

Διαβάστηκε 1071 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.