Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:16 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017 13:20

Σπουδαία διάκριση για την Θεατρική Ομάδα Καλυβίων "παιΖΟΥΜΕ" της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αγρινίου.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ομάδα  προκρίθηκε να συμμετάσχει στο 7ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Διστόμου και επιλέχθηκε ανάμεσα από 25 ομάδες στις 7 καλύτερες, εκπροσωπώντας με την συμμετοχή της αυτή την πόλη του Αγρινίου σε ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου της Ελλάδας.

Η θεατρική ομάδα θα διαγωνιστεί με το έργο "Μήδεια" του Μποστ, σε σκηνοθεσία Μαρίνας Καραφά στις 19 Αυγούστου 2017.

Να αναφέρουμε ότι, το Θεατρικό Εργαστήρι Διστόμου «Θεατροφρένεια», διοργανώνει το 7ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου «Δίστομο 2017», από 18 έως 26 Αυγούστου 2017 στο ανοικτό θέατρο του μαυσωλείου Διστόμου και θα λάβουν μέρος  επτά (7) θεατρικά σχήματα από όλη την Ελλάδα.

Η κριτική επιτροπή για το 7ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου "Δίστομο 2017" αποτελείται από τους: Γιάννη Καλατζόπουλο, Αλμπέρτο Εσκενάζυ, Λαμπρινή Μίχου, Λένα Σύρρου, Έφη Μεράβογλου, Πάνο Πενταρίτσα, Πόπη Νικήτα.

Διαβάστηκε 1088 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.