Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:04 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 10:44

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: «Πράσινο φως» για τη διενέργεια ανοικτού ηλεκτρονικού μειοδοτικού διαγωνισμού για το έργο «Εκσυγχρονισμός Συστήματος Φωτεινής Σηματοδότησης»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Προχωρά με γοργούς ρυθμούς η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας τις διαδικασίες για την προμήθεια του έργου «Εκσυγχρονισμός Συστήματος Φωτεινής Σηματοδότησης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας», μετά τη δημόσια διαβούλευση που έγινε μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) (www.eprocurement.gov.gr).

Πρόκειται για ένα έργο, το οποίο έχει λάβει κωδικό ΟΠΣ5002678 και είναι συνολικού προϋπολογισμού 1.815.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, και έχει ενταχθεί στο συγχρηματοδοτούμενο σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Η διαβούλευση διήρκεσε από τις 22 Ιουνίου μέχρι και τις 9 Ιουλίου 2017 και κατά τη διάρκεια αυτής, δεν υπεβλήθηκε κανένα σχόλιο.

Ως εκ τούτου, προχωρά κανονικά η διαδικασία στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την έγκριση της διενέργειας του διαγωνισμού και την κατάρτιση των όρων διακήρυξης για την προμήθεια, καθώς και για τη σύσταση των απαραίτητων Επιτροπών και συγκεκριμένα αποσφράγισης και αξιολόγησης προσφορών, ενστάσεων και προσφυγών και παρακολούθησης των όρων της σύμβασης και παραλαβής των υλικών.

«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας τηρεί με κάθε τρόπο τη νομιμότητα και τις διαφανείς διαδικασίες σε κάθε διαγωνιστική διαδικασία που διενεργεί, ενώ όταν κρίνεται ως απαραίτητο βάσει της νομοθεσίας προχωρά πάντα σε δημόσια διαβούλευση, ώστε οι εμπλεκόμενοι φορείς, αρχές και πολίτες να μπορούν να καταθέσουν τις παρατηρήσεις και τα σχόλιά τους, για την βελτίωση της διαδικασίας και την αποφυγή τυχόν λαθών» επεσήμανε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, συμπληρώνοντας:

«Προχωράμε με όραμα, πολύ δουλειά, αλλά και σεβασμό στους περιορισμένους πόρους, στο δημόσιο συμφέρον και στους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας».

Διαβάστηκε 910 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.