Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  10:26 πμ
 
wm small
Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017 17:52

Ινκόγκνιτο στο Αγρίνιο ο Αντιπρόεδρος της Μαδαγασκάρης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Υψηλή παρουσία καταγράφηκε προ ημερών στο Αγρίνιο καθώς βρέθηκε στην πόλη, για ιδιωτική επίσκεψη το «νούμερο 2» της κυβέρνηση της Μαδαγασκάρης , ο Αντιπρόεδρος και υπουργός Μεταφορών/Επικοινωνιών!

Η επίσκεψη κρατήθηκε σε χαμηλούς τόνους και ο αξιωματούχος φιλοξενήθηκε από επιχειρηματία της περιοχής που δραστηριοποιείται και στο μακρινό νησί. Δεν μπορεί κανείς να ξέρει αν η επίσκεψη είχε και άλλες πτυχές, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Αντιπρόεδρος της Μαδαγασκάρης έφαγε στο γνωστό κέντρο Amaro και μάλιστα εντυπωσιάστηκε τόσο από μερικά παλαιωμένα κρασιά από το Κτήμα Πόρτο Καρράς στο κελάρι του μαγαζιού που ζήτησε και του στάλθηκαν αυτές τις μέρες τα πιο ακριβά και δυσεύρετα.

Οι άνθρωποι που μίλησαν μαζί του έκαναν λόγο για ιδιαίτερα προσηνή χαρακτήρα ο οποίος εντυπωσιάστηκε από το φαγητό και τους ανθρώπους στο Αγρίνιο. Το σίγουρο είναι ότι συνήθως κάνουμε πολύ καλή εντύπωση στους επισκέπτες ακόμη και μέσα στο κατακαλόκαιρο.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1351 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.