Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  6:20 πμ
 
wm small
Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017 17:32

«Όχι» στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μέλη του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αγρινίου «Η Ένωση» συγκεντρώθηκαν σήμερα στις 10:00 το πρωί έξω από το Δημαρχείο Αγρινίου για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές.

Στο πλαίσιο της απεργιακής συγκέντρωσης μίλησε και ο Πρόεδρος του σωματείου, Δημήτρης Δήμας, ο οποίος τόνισε πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υλοποιεί ένα πάγιο έτοιμα των μεγαλεμπόρων και των πολυεθνικών με την ουσιαστική κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας και ζήτησε με νόμο να απαγορευθεί το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές.

Αξίζει να σημειωθεί πως το σύνθημα που ακούστηκε περισσότερο ήταν το «Δεν θα γίνουμε δούλοι στις πολυεθνικές, κλειστά τα καταστήματα όλες τις Κυριακές», ενώ μπροστά από το δημαρχείο υπήρχε πανό με το οποίο το σωματείο ζητούσε σταθερή και μόνιμη δουλειά, 40 ώρες την εβδομάδα, οκτώ ώρες τη μέρα και πέντε μέρες την εβδομάδα, όπως και τη νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακάτικης αργίας που ήταν και το βασικό αίτημά τους.

Δείτε φωτογραφίες:

sygkentrosi agrinio katastimata kyriakes (1)

sygkentrosi agrinio katastimata kyriakes (2)

sygkentrosi agrinio katastimata kyriakes (4)

sygkentrosi agrinio katastimata kyriakes (5)

sygkentrosi agrinio katastimata kyriakes (6)

sygkentrosi agrinio katastimata kyriakes (7)

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1133 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.