Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  2:13 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017 22:25

Έκλεισε και Νάσο Περρώτη ο Χαρίλαος Τρικούπης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε καταρχήν συμφωνία με τον 32χρονο Καλαματιανό Καλαθοσφαιριστή Νάσο Περρώτη έχει έρθειη ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη.

Ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ με 2,03 ύψος, τα τελευταία 2 χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα του Γ.Σ Ερμή Αγιάς με την όποια την φετινή χρονιά μέσα από την διαδικασία της επιλαχούσας ομάδας πανηγύρισε και την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Παίκτης με έφεση στα ριμπάουντ αλλά και στο σκοράρισμα, δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι και τις 2 χρονιές αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ για την ομάδα της Λάρισας σημειώνοντας σε σύνολο 43 αγώνων 564 πόντους.

Μετά την αποδέσμευση του παίκτη από την ομάδα της Αγίας (ακολουθεί η ανακοίνωση του συλλόγου παρακάτω) , και την θετική εισήγηση του κόουτς Γιάννη Δημητριάδη, οι άνθρωποι του συλλόγου του Μεσολογγίου κινήθηκαν αστραπιαία και με συνοπτικές διαδικασίες απέσπασαν το πολυπόθητο ΝΑΙ, με τον Περρώτη τα επόμενα 24ωρα να αναμένεται στο Μεσολόγγι για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Λάρισας:

«Ο Γ.Σ Ερμής Αγιάς ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον αθλητή Νάσο Περρωτή , ο οποίος αγωνίστηκε με το σύλλογο μας τα τελευταία δύο χρόνια. Η διοίκηση και οι φίλαθλοι του συλλόγου μας ευχαριστούμε το Νάσο Περρωτή για όσα προσέφερε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες σε προσωπικό και αθλητικό επίπεδο».

www.aitosports.gr

Διαβάστηκε 1221 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.