Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  2:22 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017 17:12

Αυγουστιάτικη Πανσέληνος στην Αρχαία Στράτο με γνωστό από το «Τhe Voice» τραγουδιστή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού διοργανώσει 93 εκδηλώσεις, με ελεύθερη είσοδο σε 115 αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία σε όλη τη χώρα, για την πανσέληνο του Αυγούστου που φέτος πέφτει στις 7 του μηνός.

Επιπλέον, 22 χώροι και μουσεία θα παραμείνουν ανοικτοί για το κοινό, χωρίς τη διοργάνωση εκδηλώσεων.

Το θέμα, όπως είθισται, συζητήθηκε στο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ), τα μέλη του οποίου έδωσαν ομόφωνα το «πράσινο φως» στις εκδηλώσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν από μουσική, χορό, θέατρο και εικαστικές εκθέσεις ως προβολές ταινιών, βραδιές ποίησης, ξεναγήσεις και πολλές ακόμα δράσεις.

Στον κατάλογο που δόθηκε στη δημοσιότητα περιλαμβάνεται και μουσική εκδήλωση στον αρχαιολογικό χώρο Στράτου με Ευάγγελο Ζούλα σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Αγρινίου. Ο Ευάγγελος Ζούλας έχει μεγάλη διαδρομή στο τραγούδι ενώ έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή στου στο «The Voice 2».

Διαβάστηκε 1071 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017 18:42
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.