Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  11:07 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017 10:01

Δωρεάν Ενημερωτκό Σεμινάριο για το Διαδίκτυο και την Επιχειρηματικότητα την Τετάρτη 19/7/2017 18:00. Διοργάνωση: Winners Seminars Group – SIPA

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην πόλη του Αγρινίου πραγματοποιείται για πρώτη φορά το ενημερωτικό σεμινάριο για το Διαδίκτυο και την Επιχειρηματικότητα που διοργανώνει το WINNERS SEMINARS GROUP και η εταιρεία SIPA.

Eμπνευστής και κύριος ομιλητής της ομάδας WINNERS SEMINARS GROUP είναι ο Γιώργος Μπατάλης, ο οποίος με αφετηρία την πεποίθηση, πως τα πάντα στη ζωή είναι θέμα γνώσης και κύριο μήνυμα «Dream, Believe, Act», που σε μετάφραση στα Ελληνικά σημαίνει «Ονειρέψου, Πίστεψε, Δράσε» δραστηριοποιείται στον τομέα των εκπαιδευτικών σεμιναρίων και όχι μόνο.

Η WINNERS SEMINARS GROUP έχει ήδη παρουσιάσει διάφορα σεμινάρια, σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, με πολυάριθμους συμμετέχοντες, από διαφορετικά κοινωνικομορφωτικά επίπεδα, με έναν στόχο: την επαγγελματική επιτυχία και την εξέλιξη του κάθε ανθρώπου, για να ξεπεράσει τα σύγχρονα εμπόδια της προσωπικής του ανάπτυξης.

Στα πλαίσια αυτού του στόχου και γνωρίζοντας πόσο σπουδαία είναι σήμερα η γνώση της χρήσης του Διαδικτύου η WINNERS SEMINARS GROUP ανέπτυξε συνεργασία με την εταιρέια SIPA, που δραστηριοποιείται στο branding, στην κατασκευή ιστοσελίδων, τη δημιουργία social media profiles, το internet marketing και το χώρο των εκτυπώσεων. Η SIPA, με έδρα τη Γλυφάδα Αττικής, έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής σεμινάρια για γυναίκες με τον τίτλο «Σύγχρονες Γυναίκες και Διαδίκτυο» LEVEL ONE, LEVEL2 & LEVEL III, υποστηρίζοντας ευπαθείς ομάδες με στόχο την επαγγελματική επιτυχία.

Στο πρώτο μέρος, η Σίλα Παπαδοπούλου, ομιλήτρια της SIPA, θα αναπτύξει με το δικό της, διασκεδαστικό και κατανοητό τρόπο, τα κύρια στοιχεία που χρειάζεται ένας σύγχρονος επιχειρηματίας για να αναπτύξει την εργασία του στο Διαδίκτυο. Επίσης, θα αναφερθεί στα Κοινωνικά Δίκτυα και τη συμβολή τους στη Διαφήμιση, θα εξηγήσει το ρόλο των μηχανών αναζήτησης και του SEO, τη σπουδαιότητα που έχουν οι λέξεις κλειδιά για κάθε προϊόν, τη χρήση του newsletter στην επικοινωνία με τους πελάτες σας αλλά και τη σπουδαιότητα μιας σωστής και σύγχρονης ιστοσελίδας.

Στο δεύτερο μέρος, ο Γιώργος Μπατάλης και μέλη της ομάδας WINNERS, θα αναπτύξουν online το θέμα Inbound Marketing, E-commerce και Στρατηγικές Πωλήσεων.

Το ΔΩΡΕΑΝ ενημερωτικό σεμινάριο ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ – DREAM, BELEIVE, ACT θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017, στο Agrinio Imperial Hotel, από τις 18:00 – 22:00 και θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες καλούνται όλες και όλοι οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και 17/7/2017. Kάντε την εγγραφής σας μέσω e-mail στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τέλος, αν θέλετε να γνωρίσετε το WINNERS SEMINARS GROUP και τη SIPA μπορείτε να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες:

www.winnersseminarsgroup.com - Facebook: Winner's Seminar Group

www.sipa.gr – Facebook: SIPA web & print

και τη σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook: Διαδίκτυο και Επιχειρηματικότητα

Διαβάστηκε 2226 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.