Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:54 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017 17:34

Σάρωσαν τις διακρίσεις στο διαγωνισμό Αστρονομίας οι μαθητές της Ναυπάκτου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πραγματοποιήθηκε στο Βόλο το Σάββατο 8/7/2017 η απονομή των βραβείων στους διακριθέντες μαθητές του 22ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Αστρονομίας και Διαστημικής Γυμνασίου – Λυκείου και του 1ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Αστρονομίας Δημοτικού που διοργάνωσε η Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος.

Στην εκδήλωση η Ναύπακτος είχε την τιμητική της. Οι ναυπάκτιοι μαθητές που βραβεύτηκαν ήταν:

  • Από το Γυμνάσιο, Ξενοφών Δούρος του 3ου Γυμνασίου (έπαινος) και Έλενα Μπανιά του 2ου Γυμνασίου (έπαινος)
  • Από το Λύκειο, Αγγελίνα Μπανιά του 1ου Λυκείου (2ο βραβείο) και Λαμπρινή Βασιλοπούλου του 2ου Λυκείου (έπαινος)
  • Από το Δημοτικό, Γιώργος Μακρής του 2ου Δ.Σ. (2ο βραβείο), Ηλίας Λιόνας του 2ου Δ.Σ. (έπαινος), Αντριάνα Βαν Χάττεμ του 2ου Δ.Σ. (έπαινος), Γιάννης Βουλγαρίδης του 3ου Δ.Σ. (έπαινος), Σπύρος Μπανιάς του 2ου Δ.Σ. (έπαινος) και Αγγελική Ραυτοπούλου του Δ.Σ. Λυγιά (έπαινος).

Επίσης από το Γυμνάσιο βραβεύτηκε και η Γιώτα Ντόβα του 1ου Γυμνασίου Μεσολογγίου (έπαινος), η οποία μαζί με τα προηγούμενα παιδιά παρακολουθούσε τα μαθήματα αστρονομίας που έκανε ο κ. Αργύρης Δρίβας κάθε Κυριακή απόγευμα στο 3ο Γυμνάσιο Ναυπάκτου.

Εκτός από τα μετάλλια και τους επαίνους οι μαθητές πήραν ως δώρα βιβλία, cd – dvd, το περιοδικό «Ουρανός», μπλουζάκια, καπελάκια, αλλά και χρηματικά έπαθλα από το Ίδρυμα Ωνάση. Επιπλέον, η Αγγελική Ραυτοπούλου στάθηκε τυχερή και στην κλήρωση που έγινε κέρδισε ένα τηλεσκόπιο προσφορά του Πλανητάριου Θεσσαλονίκης!

aixminews.gr

Διαβάστηκε 1132 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.