Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:41 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017 15:57

Αστυνομικοί ενημέρωσαν μικρούς κατασκηνωτές. Ογδόντα μαθητές και φοιτητές ενημερώθηκαν για τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τη κατασκήνωση της Αναπλαστικής Σχολής, στην Πάτρα, η οποία λειτουργεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, επισκέφτηκαν αστυνομικοί της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, οι οποίοι πραγματοποίησαν διάλεξη στους μικρούς κατασκηνωτές.

Πιο συγκεκριμένα ο Αστυνόμος Α΄ ΣΦΕΤΣΟΣ Χαράλαμπος και ο Αστυνόμος Β΄ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Ιγνάτιος, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα παιδιά της κατασκήνωσης, τους Ιερείς και τους εθελοντές, οι οποίοι ασχολούνται με την καθημερινή οργάνωση της λειτουργίας της και μέσα από μια διαδραστική διαδικασία να τους ενημερώσουν για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γενικότερα για θέματα αστυνομικού ενδιαφέροντος.

Κατά τη διάλεξη, προβλήθηκε και βίντεο από την ενημερωτική εκστρατεία «SAY NO» της Europol (https://youtu.be/3Pd6-pSouTE), ενώ οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν ενεργά μέσω διαλόγου.

Υπογραμμίζεται ότι, η Ελληνική Αστυνομία στη Δυτική Ελλάδα, θα συνεχίσει να διοργανώνει, ενημερωτικές – εκπαιδευτικές δράσεις, συνεργαζόμενη με όλους τους Φορείς και τις Αρχές της περιοχής μας, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες, με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών και κυρίως της νεολαίας μας.

Διαβάστηκε 994 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.