logo small for menu

  • 1
facebookbutton Twitterbutton youtubebutton instagrambutton
Τρίτη, 23η Οκτωβρίου 2018, 9:45 μμ
Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017 00:22

Ο εμπνευστής και διοργανωτής του Lake Party, Γιώργος Λάμπρης στο AgrinioBestOf.gr

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Το Lake Party εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί φεστιβάλ ορόσημο για την περιοχή μας και συγκεντρώνει πολύ κόσμο. Έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μεγάλα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής, δίπλα σε ένα μαγευτικό τοπίο, καθώς και ένα σύνολο από αθλητικές δραστηριότητες, όπως lake volley, canoe kayak, wake και πολλά άλλα που προστίθενται χρόνο με τον χρόνο και έχουν ως σημείο αναφοράς την μεγαλύτερη λίμνη της Ελλάδος, την λίμνη Τριχωνίδα. Ο κ.Γιώργος Λάμπρης ιδιοκτήτης του κτήματος Πιθάρι και διοργανωτής του Φεστιβάλ, μας εμπιστεύτηκε δίνοντάς μας μια προσωπική συνέντευξη με την αξιότιμη συνεργάτη μας Χρύσα Σπαή για τους αναγνώστες του AgrinioBestOf.gr   

lakeparty 2017 poster xoris xorigous 1

Πότε άρχισε ο θεσμός του Lake Party, πόσα χρόνια μετράει και ποιός είχε την ιδέα της διοργάνωσης;

Φέτος είναι η έβδομη χρονιά που θα διεξαχθεί το Lake Party. Όλα ξεκίνησαν από μια ιδέα... μια ιδέα για ένα πάρτι μεταξύ φίλων και πελατών στο Κτήμα Πιθάρι. Δίνοντας το έναυσμα να κάνουμε ένα απλό πάρτι , να μαζευτούμε σαν παρέα, σαν ένα reunion ή οτιδήποτε σχετικό  κατέληξε σε ένα σημαντικό γεγονός για την περιοχή. Το πρώτο πάρτι διαδώθηκε μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης και τηλεφωνικώς προσκαλώντας φίλους και γνωστούς στο πάρτυ κάτω από την τότε πανσέληνο. Η αποδοχή στο κάλεσμα ήταν μεγάλη και έτσι σκέφτηκα πως θα μπορούσαμε αυτό το πάρτυ να γίνεται πιο συχνά. Οι προδιαγραφές ως προς τον χώρο και η τεράστια δυναμική που έχει αυτή η λίμνη μας έδωσε απλόχερα το κίνητρο για μια μεγαλύτερη προσπάθεια. Έτσι σκέφτηκα ποιες προοπτικές είχε ένα τέτοιο γεγονός και πώς θα μπορούσαμε να αναδείξουμε τον τόπο μας .. κανείς όμως δεν φανταζόνταν ότι θα είχε την απήχηση που έχει σήμερα.
Και όμως ο τόπος μας κρύβει μυστικά... Είναι ένα γεγονός, που κατά την γνώμη μου, σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με την φύση αλλά και να απολαύσεις πολλούς καλλιτέχνες μόλις σε ένα διήμερο!

Είναι προσιτό το κόστος συμμετοχής του κοινού στην διοργάνωση φέτος;

Πάντα είναι προσιτό το κόστος συμμετοχής του κοινού. Θεωρώ ότι το Lake party είναι ένα από τα πιο οικονομικά φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα. Δυστυχώς, δεν έχουμε την ευκαιρία σε κάποιο άλλο μέρος με αντίστοιχο χαμηλό εισιτηριο να απολαύσουμε τόσους καλλιτέχνες. Στις μέρες μας, για να πάει κάποιος σε μια συναυλία γνωρίζει ότι το λιγότερο που θα πληρώσει είναι 10 € στην προπώληση χωρίς να συμπεριλαμβάνεται πάντα ένα τόσο μαγευτικό τοπίο και δραστηριότητες.
Προσπαθούμε κάθε χρόνο να φέρνουμε διαφορετικά ονόματα και να ανεβάζουμε τον πήχη όλο και πιο πολύ. Παρ’ όλα αυτά, αντιλαμβανόμαστε τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στην αγορά, γι’ αυτό και προσπαθούμε να έχουμε όσο πιο οικονομική είσοδο γίνεται παρέχοντας και κάποιες προνομιακές προσφορές. Αν λάβουμε υπόψιν τις προσφορές, τότε το value for money είναι προς την μεριά του πελάτη. Θέλουμε να έχουν όλοι την ευκαιρία να απολαμβάνουν μοναδικές στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης μέσω του φεστιβάλ στην λίμνη Τριχωνίδα!

Φέτος τα μουσικά σχήματα είναι για όλες τις ηλικίες ;

Φέτος ειδικά τον Ιούλιο τα μουσικά σχήματα είναι ιδανικά για όλες τις ηλικίες. Πάντα προσπαθούμε να κάνουμε ένα πλέξιμο στους καλλιτέχνες για να προσελκύσουμε κάθε ηλικία. Τα ονόματα του Ιουλίου όπως ανακοινώσαμε είναι: Ηβη Αδάμου, Μύρωνας Στρατής, Ησαίας Ματιάμπα, Μπλέ + Θεοδοσία Τσάτσου, Παύλος Παυλίδης + B’Movies, Υπόγεια Ρεύματα, Nick Katsigiannis, Consoul Trainin με Γιώργο Γαιτάνο και Πέτρο Πιλαρινό.


Έχει απήχηση στο κοινό της δυτικής Ελλάδας, έχουμε κοινό από άλλες πόλεις της ευρύτερης περιοχής;

Ναι βεβαίως έχουμε. Το μεγαλύτερο μέρος  των επισκεπτών φυσικά είναι από το Αγρίνιο και το Θέρμο, καθώς γεωγραφικά είμαστε σε κομβικό σημείο στο κέντρο των δύο πόλεων. Μεγάλη ανταπόκριση επίσης έχουμε από την Ναύπακτο, την Πάτρα καθώς και από Γιάννενα και Άρτα. Ευελπιστούμε με τους νέους δρόμους να προσελκύσουμε κοινό και από άλλες περιοχές.

 

Εσείς ανοίξατε τον δρόμο, θα ακολουθήσουν και άλλοι επιχειρηματίες;

Αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω, αλλά θετικό είναι για τον τόπο μας να ακολουθήσουν και άλλοι. Ο κόσμος πλέον γνωρίζει για το Lake party, το οποίο είναι σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο, καθώς και για την περιοχή και θεωρούμε πως μια ανάλογη ανταπόκριση  θα μπορούσε να έχει και άλλη προσπάθεια. Δε θα θέλαμε να σας κρύψουμε φυσικά ότι η διεξαγωγή μιας τέτοιας διοργάνωσης θέλει τεράστια προσπάθεια και επιμονή μέχρι να φτάσεις σε ένα καλό επίπεδο!

 

Οι εντυπώσεις των καλλιτεχνών που έρχονται για πρώτη φορά;

Θετικές θα μπορούσα να πω. Οι καλλιτέχνες που έρχονται στο Lake party λαμβάνουν ένα πολύ θετικό αντίκτυπο και από το κοινό που τους ακολουθεί, τους εμψυχώνει και τους δίνει δύναμη να συνεχίζουν. Το Lake Party είναι ένα αρκετά καλά οργανωμένο και αυτό χάρις και στην βοήθεια των αξιότιμων και χρόνια συνεργατών. Οι καλλιτέχνες το εκτιμάνε αυτό γιατί το συναυλιακό κομμάτι είναι δύσκολο και η πίεση αρκετή και έτσι πρέπει να βρούμε την χρυσή τομή ώστε όλοι να είμαστε χαρούμενοι. Προσπαθούμε, λοιπόν όλοι να προσφέρουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ορθή ολοκλήρωση του Φεστιβαλ.
Όσον αφορά τον χώρο οι καλλιτέχνες ενθουσιάζονται και αναρωτιούνται γιατί δεν υπάρχει τουριστική ανάπτυξη σε αυτόν τον τόσο όμορφο τόπο και γιατί είναι τόσο άγνωστος έξω. Ένα ερώτημα που ταλαντεύει όλους χρόνια...
Στο κομμάτι αυτό πρέπει να σημειώσουμε ότι, η λίμνη Τριχωνίδα έχει πολύ μικρή ανάπτυξη και αυτή είναι κυρίως γύρω από τον θρησκευτικό τουρισμό. Γίνονται βέβαια και πολλές ακόμη δράσεις με επίκεντρο την λίμνη. Σίγουρα έχει πολλές προδιαγραφές και ευελπιστώ σύντομα όλοι οι δήμοι γύρω και όλοι οι φορείς να είναι συμβάλλουν στην ιδέα της τουριστικής και όχι μόνο ανάπτυξης της περιοχής.

Το μήνυμα σας στους αναγνώστες του AgrinioBestOf.gr γα το φετινό Lakeparty;

Να μείνουν συντονισμένοι στο AgrinioBestOf.gr. Προσφορές και διαγωνισμοί θα ανακοινωνονται μέσω του AgrinioBestOf.gr και πολλοί μπορεί να σταθούν τυχεροί και να κερδίσουν το εισιτήριο τους για την είσοδο στον χώρο καθώς επίσης και να ενημερώνονται για διάφορα Ηappenings που θα λάβουν μέρος στον χώρο. Και φέτος τα ονόματα που έρχονται είναι πολύ δυνατά, οπότε τι καλύτερο από ένα πολύ ωραίο μέρος, πολύ ωραίους καλλιτέχνες και πολύ καλή διάθεση;

Lake Party λοιπόν και αυτό το καλοκαίρι...

Official site: http://lakeparty.gr/

LINKS:
https://www.facebook.com/lakepartytrichonida/
https://www.facebook.com/KtimaPithari/
https://www.facebook.com/pitharistudio/
https://www.facebook.com/events/304933709934420/?

PROMO VIDEO

image005

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα για το Lakeparty Ιουλίου 2017

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του http://AgrinioBestOf.gr

 

Διαβάστηκε 6060 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017 01:30
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AgrinioBestOf.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

Ιστότοπος: facebook.com/profile.php?id=100009676997033

Προσθήκη σχολίου

Οι διαχειριστές της παρούσας Ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να δημοσιοποιούν ή οχι τα σχόλια σας. Θα δημοσιεύονται μόνο τα σχόλια που τηρούν τους κανόνες της ευπρέπειας και καλής συμπεριφοράς. Κατά προτίμηση προτιμήστε να γράφετε Ελληνικά.

Αφήστε σχόλιο...

Τελευταία Άρθρα στην ίδια Ενότητα

Τελευταία Άρθρα απο όλες τις Ενότητες

 

mpampatsikos

fit ems

dimitra greka

manikas

prosfigas

mirgiannis banner

6p banner

giglas gym

panaitolikos1926

wineoutlet banner 300x180

vivlio life

 liapis elastika
 
grivaswines

Εργασία στην Ελλάδα

Ροή Ειδήσεων

Οκτ 23, 2018

«Πράσινο φως» για 10.800 προσλήψεις σε Δήμους και Υπουργεία

in Εργασία / Απασχόληση / Aσφαλιστικό
Οκτ 23, 2018

ΑΣΕΠ: Πήρε «σήμα» για 3.500 μόνιμες προσλήψεις

in Εργασία / Απασχόληση / Aσφαλιστικό
Οκτ 23, 2018

Άμεσα μέτρα στήριξης της κτηνοτροφίας

in Γεωργία, Κτηνοτροφία και Υπόλοιπος Πρωτογενής Τομέας
Οκτ 23, 2018

Ρυθμίσεις θεμάτων εμπορίας και διακίνησης των ακτινίδιων

in Γεωργία, Κτηνοτροφία και Υπόλοιπος Πρωτογενής Τομέας
Οκτ 23, 2018

Σχολή Παραμυθιού στο Αγρίνιο

in Πολιτισμός
Οκτ 23, 2018

Ο Ιαματικός Τουρισμός στην αγορά του Αυγοτάραχου (www.marketnews.gr)

in Αφιερώματα στήν Αιτωλοακαρνανία από διάφορα ΜΜΕ
Οκτ 23, 2018

Μέχρι την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου οι αιτήσεις για τις ανεμογεννήτριες

in Γεωργία, Κτηνοτροφία και Υπόλοιπος Πρωτογενής Τομέας

Άρθρα που ενδιαφέρουν

Απόψεις, Θέσεις, Προτάσεις
  • 1