Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  9:36 μμ
 
wm small
Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017 00:07

“Σαρώνει” η μαθήτρια Αγγελίνα Μπανιά από τη Ναύπακτο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Πάντα μπροστά, πάντα ψηλά Αγγελίνα»

Η μαθήτρια Αγγελίνα Μπανιά οδηγεί το 1ο ΓΕΛ Ναυπάκτου, αλλά και τη Ναύπακτο στα αστέρια. Στην 4η  φάση «ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ» του 22ου  Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Αστρονομίας και Διαστημικής για το Λύκειο, η μαθήτρια της Β΄ τάξης του 1ου ΓΕΛ Ναυπάκτου Μπανιά Αγγελίνα του Γεωργίου, πήρε τη 2η θέση. Η επιτυχία αυτή εξασφάλισε τη συμμετοχή της Αγγελίνας στην πενταμελή Ολυμπιακή Ομάδα Αστρονομίας – Αστροφυσικής, η οποία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην 11η Διεθνή Ολυμπιάδα Αστρονομίας – Αστροφυσικής στην πόλη Phuket της Ταϊλάνδης.

Η συμμετοχή της Αγγελίνας στην Ολυμπιακή Ομάδα αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την εκπαιδευτική μας κοινότητα, αλλά και για τη Ναύπακτο γενικά, και μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους. 

Ο Διευθυντής Πιτσιάκκας Πέτρος και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΓΕΛ Ναυπάκτου συγχαίρουμε την Αγγελίνα, καθώς και τους γονείς της, και της ευχόμαστε «αιέν αριστεύειν» και να συνεχίσει να πορεύεται «πάντα μπροστά, πάντα ψηλά».

Διαβάστηκε 3032 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.