Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:12 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017 17:23

Ο Λεβαδειακός θα είναι η ομάδα που θα παραμείνει στη Σούπερ Λιγκ τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τον Ηρακλή ν’ αποχαιρετά τη μεγάλη κατηγορία καθώς το Διαιτητικό δικαστήριο δικαίωσε την Super League

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Ανίκητος» αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά ο Λεβαδειακός καθώς μέσω της απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ εξασφάλισε την παραμονή του στη Σούπερλιγκα.

Αντιθέτως, ο Ηρακλής υποβιβάζεται στη Football League, εκεί όπου θα παραμείνει και ο Άρης καθώς και η δική του προσφυγή απορρίφθηκε.

Στην πρώτη προσφυγή που είχε καταθέσει ο Ηρακλής διεκδικώντας την παραμονή του στη Σούπερλιγκα, το αρμόδιο όργανο την απέρριψε με ψήφους 5-0 επικυρώνοντας την παραμονή του Λεβαδειακού.

Στη συνέχεια εξέτασε την προσφυγή της ΠΑΕ Άρης κατά του Λεβαδειακού βάσει της οποίας οι «κίτρινοι» ζητούσαν την εφαρμογή του ΚΑΠ που προβλέπει την άνοδο 3ης ομάδας από τη Football League.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δέχθηκε όμως μια απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας κι έτσι απέρριψε την προσφυγή του Άρη με ψήφους 4-1.

Κατ’ επέκταση, ο Λεβαδειακός εξασφάλισε την παραμονή του στη Σούπερλιγκα.

Για τον Ηρακλή, πλέον το μέλλον του είναι δυσοίωνο καθώς κουβαλάει στις πλάτες του χρέη άνω των τριών εκατομμυρίων ευρώ και μένει να φανεί αν θα δηλώσει συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Football League.

Ο Άρης θα παραμείνει στη Football League και θα επιδιώξει να εξασφαλίσει την άνοδό του στη μεγάλη κατηγορία.

Διαβάστηκε 822 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.