Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:51 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017 17:09

Παναιτωλικός: Τα παιδιά με τη σημαία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δύο δωρεάν εισιτήρια διαρκείας προσφέρει στα παιδιά της φωτογραφίας ο Παναιτωλικός. Τα… αναζητεί για να τα ανταμείψει επειδή κρατούν ψηλά τη σημαία και η φωτογραφία τους επιλέχτηκε από το αρχείο της ΠΑΕ για την καμπάνια που είναι ήδη σε εξέλιξη. Η ανακοίνωση αναφέρει:

Για την καμπάνια των εισιτηρίων διαρκείας, η διάθεση των οποίων αρχίζει τη Δευτέρα 10 Ιουλίου, επιλέξαμε το σύνθημα «Μαζί με ΕΣΕΝΑ» με φόντο το γήπεδό μας και δύο παιδιά που κρατούν ψηλά τη σημαία του Παναιτωλικού (από το φωτογραφικό μας αρχείο). Και στους δύο η ΠΑΕ Παναιτωλικός προσφέρει δωρεάν εισιτήριο διαρκείας για την περίοδο 2017-2018. Παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο να τα παραλάβουν.

http://agriniobestof.gr/index.php/component/k2/item/19445-panaitolikos-oi-nees-meiomenes-times-gia-ta-eisitiria-diarkeias

http://www.agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 1151 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017 17:17
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.