Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:27 πμ
 
wm small
Κυριακή, 09 Ιουλίου 2017 17:48

Τελετή λήξης με τον Λεόνε στη Σχολή Αγρινίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την ευκαιρία να διασκεδάσουν με τον Λεόνε είχαν τα παιδιά της Σχολής του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο, στην πολύ όμορφη γιορτή που διοργανώθηκε προ ολίγων ημερών για τη λήξη της φετινής σεζόν.  Τα 85 παιδιά πέρασαν πολύ ωραίες στιγμές και έδωσαν ραντεβού για τη νέα χρονιά.

Παράλληλα, το «παρών» στην τελετή λήξης έδωσαν τα παιδιά του Ιδρύματος «Παναγίας Ελεούσας» αλλά και ο Διευθυντής του Χειμαριώτης ο οποίος παρέλαβε από τον ιδιοκτήτη της Σχολής του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο, Πανέτα αμαξίδιο, το οποίο πρόσφερε ο Σύλλογος Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων «Αγάπη για Ζωή», μετά από «εκστρατεία» των παιδιών της Σχολής για συλλογή από πλαστικά καπάκια.

Επίσης, στην τελετή λήξης έδωσαν μεταξύ άλλων το «παρών» ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Γιώργος Βαϊτσης, ποδοσφαιρικοί παράγοντες του τόπου αλλά και πολιτικοί. Κατά την διάρκεια της βραδιάς βραβεύτηκαν μεταξύ άλλων ο  Μαλιακρίδας που ήταν ο πρώτος γονέας που εμπιστεύτηκε το παιδί του στην Σχολή, ο ποδοσφαιριστής Θάνος Σακκάς για την τεράστια βελτίωση του, ο ποδοσφαιριστής Σωτήρης Μπελλής για την τακτική του παρουσία στις προπονήσεις και όλα τα τμήματα της Σχολής.

Κατά τη διάρκεια της τελετής πήρε το λόγο ο ιδιοκτήτης της Σχολής, Θόδωρος Πανέτας, ο οποίος ανέφερε: «Ευχαριστώ  όλους τους γονείς , έναν-έναν προσωπικά μέσα από την καρδιά μου. Τόσο για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου αλλά και στο προπονητικό team, τον Γιωργο Ασπρογέρακα ,τον Δημήτρη Παναγιώτου , τον Γιώργο Αρμύρα, τον Σπύρο Αυφαντόπουλο , στη γραμματεία Αλεξάνδρα Πεντέα και στην υπεύθυνη της σχολής Βίκυ Νικολάκου όσο και στους εξωτερικούς συνεργάτες Χρ. Ζαχαράκη για τις γηπεδικές εγκαταστάσεις , τον υπεύθυνο μεταφοράς αθλητών Παναγιώτη Ξανθόπουλο. Για όλους εμάς η επιτυχία είναι ότι μέσα στον πρώτο χρόνο λειτουργίας η σχολής ποδοσφαίρου Ολυμπιακού στο Αγρινίου έφτασε στο σκαλί της επιτυχίας και αγγίξαμε το όνειρο μας. Το 100% επιτυχίας!! Μέσα σε 8 μήνες έχει το μεγαλύτερο ποσοστό εγγραφών παρ. όλο που γνωρίζαμε ότι δεν είχαμε όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Δεν πουλάμε όνειρα χτίζουμε το μέλλον έχοντας δίπλα μας  το τον Ολυμπιακό που έχει  περισσότερα  από 8. 000 αθλητές/παιδιά  στις  45 σχολές  ποδοσφαίρου του , 44 πρωταθλήματα,  27 κύπελλα Ελλάδας και 17 νταμπλ . Ο σύλλογος μας εγγυάται αυτό που όλοι θέλουμε το “ Ευ αγωνίζεσθαι”. Σας ευχαριστώ όλους».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια της σεζόν τα παιδιά της Σχολής είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους παίκτες της πρώτης ομάδας, αλλά και τους αντίστοιχους της Κ20, τους οποίους υποδέχθηκαν θερμά στην πόλη τους!

gavros.gr

gavros1

gavros3

gavros2

Διαβάστηκε 834 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.