Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  4:30 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2017 22:08

Το «αντίο» των δύο στον Παναιτωλικό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι Κουτρομάνος και Παπουτσογιαννόπουλος αποχαιρέτησαν μέσω facebook τα «καναρίνια» -Το «ευχαριστώ» της ΠΑΕ

Στην Λαμία θα συνεχίσει ο Δημήτρης Κουτρομάνος και ο Παναιτωλικός τον ευχαρίστησε σήμερα για την προσφορά του στα «καναρίνια».  «Ο Δημήτρης Κουτρομάνος φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα του Παναιτωλικού την αγωνιστική περίοδο 2004-2005 σε ηλικία 17 ετών (31 συμμετοχές) και μεταγράφηκε στην ΑΕΚ, ενώ αγωνίστηκε και σε άλλες ομάδες. Το καλοκαίρι του 2010 επέστρεψε και τίμησε με το παραπάνω την κυανοκίτρινη φανέλα. Αν και σοβαρός τραυματισμός τον κράτησε εκτός δράσης για περίπου ενάμιση χρόνο, επανήλθε και συνέχισε να προσφέρει καταγράφοντας 112 παρουσίες σε επίσημα παιχνίδια του Παναιτωλικού στις επτά περιόδους που υπηρέτησε την ομάδα. Τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα», ανέφερε σχετικά.
Μάλιστα τόσο ο έμπειρος μπακ όσο και ο Παπουτσογιαννόπουλος, αποχαιρέτησαν μέσω facebook τους «κυανοκίτρινους».
ΤΟ STATUS ΤΟΥ ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΥ 
«Μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας με την ομάδα του Παναιτωλικού θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα που με ανέδειξε επαγγελματία ποδοσφαιριστή!!!!Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Παναιτωλικού και τον πρόεδρο όπως επίσης και τον κόσμο που με στήριξε τόσα χρόνια!Για μένα ο Παναιτωλικός είναι η οικογένειά μου και θα είμαι εκεί όποτε με χρειαστεί!Εύχομαι κΆθε επιτυχία στον Παναιτωλικό και να ανεβαίνει όλο και πιο ψηλά!!!Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της Λαμίας για την νέα μας συνεργασία και εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας!»
ΤΟ STATUS ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 
Μετά από πέντε όμορφα χρόνια …πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από την ομάδα που ανδρώθηκα επαγγελματικά ..! Γνώρισα και αγάπησα αρκετό κόσμο στη πόλη του Αγρινίου και νιώθω την ανάγκη να τον ευχαριστήσω για αυτό !! Νιώθω περήφανος που φόρεσα την φανέλα του Παναιτωλικού και που μου έδωσε την ευκαιρία να εκπληρώσω το παιδικό μου όνειρο που ήταν να αγωνιστώ σε αυτό το επίπεδο ..! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση της ομάδας για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια..!Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο του Παναιτωλικού για την στήριξη στο πρόσωπο μου ακόμα και στις δύσκολες στιγμές !!Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ο Παναιτωλικός κάθε χρόνο να κάνει βήματα μπροστά και να συνεχίσει να πρεσβεύει αυτό που όλοι γνωρίζουμε ..! Είς το επανιδείν ..!!!
 
Διαβάστηκε 1135 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.