Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:44 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2017 18:13

New Remixes | Simon Le Grec - SECRET LOVE

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κατεβάστε το "Secret Love (Pantos Remix)" σε .mp3 ΕΔΩ

Κατεβάστε το "Secret Love (Simon Le Grec Rework)" σε .mp3 ΕΔΩ

Κατεβάστε το εξώφυλλο και το δελτίο τύπου ΕΔΩ

Δείτε τα τραγούδια:

https://www.youtube.com/watch?v=SecretLoveRemixes

Ο Simon Le Grec είναι ό,τι καλύτερο έχει να παρουσιάσει μουσικά τα τελευταία χρόνια η Γερμανία στις Chillout και Downtempo κατηγορίες καθώς δεν είναι λίγες οι κυκλοφορίες του οι οποίες βρίσκονται επί τακτά χρονικά διαστήματα εντός του Top 10 των Γερμανικών καταλόγων πωλήσεων.

Το όνομα του είναι οικείο στα Deejayworx Charts ενώ την αιχμή του δόρατος αποτελεί η θέση 26 που απέσπασε με το single του “Signs”  στα Charts του κορυφαίου dance store στον πλανήτη Beatport.

Ο Simon Le Grec εντάσσεται στο καλλιτεχνικό δυναμικό της Drizzly και της House Foundation - δυο από τα πιο ευρέως δημοφιλή labels στην Ευρώπη - και φυσικά δε λείπουν οι συνεργασίες του με ηχηρά ονόματα όπως τους βραβευμένους με Grammy Jamie Lewis και Luke Mornay, τον Funkstar De Luxe, κ.α. μέσα στους οποίους βρίσκεται και ο Έλληνας DJ Pantelis.

Το καλοκαίρι υποδέχεται τον Simon Le Grec με την επίσημη κυκλοφορία των remixes του φετινού του track “Secret Love” ως προάγγελο του νέου του single σε συνεργασία με τον ανερχόμενο DJ και παραγωγό Pantos, ο οποίος έχει κάνει και το ένα από τα δύο remixes.

Το νέο τους single αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα καλοκαιριού ενώ τη διανομή του στην Ελλάδα και την Κύπρο θα επιμεληθεί η Sound Best.

 

Διαβάστηκε 1887 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 15:18
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.