Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:46 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2017 15:22

Νέος προπονητής στο Βόλεϊ του Π.Α.Σ ΙΩΝΙΚΟΣ΄80

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το τμήμα βόλεϊ του Π.Α.Σ ΙΩΝΙΚΟΣ΄80 ανακοινώνει την ένταξη στο προπονητικό team της ομάδας με την ιδιότητα του προπονητή – τεχνικού συμβούλου τον Δημήτρη Λεμονίδη.

Ο Λεμονίδης ενισχύει το ήδη υπάρχον δυναμικό με Καίτη Λογκιζίδου και Σοφία Κιρκινέζου, είναι προπονητής Α΄ εθνικής, έχει αφήσει σημαντικό έργο σε πάρα πολλές ομάδες όλων των εθνικών κατηγοριών.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ήταν προπονητής στην Αναγέννηση Άρτας, ομάδα που ανέβασε στην Α2 ανδρών. Επίσης μεταξύ πολλών άλλων ομάδων έχει προπονήσει την Ε.Α. Λάρισας στην Α1, ομάδα που εφέτος ήταν αντίπαλος του Ιωνικού στην Α2 και για δυο χρόνια τον Άρη Θεσσαλονίκης στην Α1 γυναικών.

Ανήκει στο προπονητικό team των εθνικών περιφερειακών προπονητών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης με αντικείμενο την ανάδειξη ταλέντων από την περιφέρεια και την προώθησή τους στις μικρές εθνικές ομάδες.

Διαβάστηκε 633 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.