Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  6:01 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2017 17:27

Προοπτική γεμάτου γηπέδου και ποιοτικού ποδοσφαίρου για την νεα σαιζόν οι στόχοι του Παναιτωλικού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δόθηκε σήμερα το απόγευμα η συνέντευξη τύπου απο τον Παναιτωλικό εν όψει της νέας σαιζόν. Παρόντες για την συνέντευξη απο την ομάδα οι Χρήστος Στούμπος (Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου), Μάκης Μπελεβώνης (Πρόεδρος) και Μάκης Χάβος (Προπονητής). Στήν αίθουσα τύπου του γηπέδου που δόθηκε η συνέντευξη ήταν παρόντες και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ, τα οποία ανέφερε ονομαστικά ο Χ.Στούμπος. Συγκεκριμένα στο Δ.Σ. είναι οι: Παναγιώτης Στεργίου, Κώστας Τάκος , Θωμάς Σπύρου, Γιώργος Σωτηρόπουλος, Κώστας Γιωτόπουλος και Παναγιώτης Καψάλης.

image006

Ο αρχικός στόχος που έβαλε η ομάδα για φέτος σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου είναι να γεμίσει το γήπεδο. Για τον λόγο αυτό μειώθηκαν οι τιμές των εισητηρίων διαρκείας αλλά ο προπονητής ανέφερε σαν αιτία για να γίνει αυτό και το ποιοτικό ποδόσφαιρο που πρέπει να βλέπει ο θεατής. Οσον αφορά τις μεταγραφές έχουν ήδη γίνει πέντε (Σελεμανί, Μαρινάκης, Ντίας, Μαζουρέκ, Τσενάμο) και πιθανόν να γίνουν άλλες δύο σε θέσεις που πονάνε (κέντρο άμυνας και επίθεση). Θα δοθεί έμφαση και στην συμμετοχή των παιδιών απο τις ακαδημίες με γνώμονα την αγάπη για την ομάδα. Επίσης αναφέρθηκε οτι υπάρχει μεγάλο ποσοστό παικτών σε μικρές ηλικίες 22-25 με οτι μπορεί να σημαίνει αυτό καθώς και το γεγονός να παραμένει ένας κορμός σταθερός.

image013

Το ποιοτικό ποδόσφαιρο σε πρώτο πλάνο και μετά οτι προκύψει καθότι επεισέρχονται και άλλοι παράγοντες προκειμένου να επιτευχθεί κάποιος στόχος. Η ομάδα θέλει και επιθυμεί την υπέρβαση σε κάθε σαιζόν και πρέπει να ετοιμάζεται για αυτό. Για αυτό πρέπει να είναι ανταγωνιστική και να περνάει δύσκολα αντίπαλος απο την έδρα μας.Ο Μάκης Χάβος δήλωσε χαρούμενος με την επιστροφή του Τζενάμο θεωρώντας οτι μπορεί να προσφέρει σε πολλά επίπεδα.

image018

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η πρώτη δημόσια προπόνηση της ομάδας όπου συμμετείχαν και οι νεοαποκτηθέντες παίκτες, 

Αξιο αναφοράς είναι το γεγονός οτι παρόλη την ζέστη πολύς κόσμος ήρθε στο γήπεδο για να δει την προπόνηση. Το θερμό χειροκρότημα του κόσμου εισέπραξε με την εισοδό της στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα και διπλά δυνατό ο αγαπητός στον κόσμο του Παναιτωλικού Λουίντζι Τσενάμο.

image024

 

Διαβάστηκε 1158 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2017 22:38
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.