Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  5:15 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2017 16:54

Παναιτωλικός: Έχει δίπλα του πολλούς!!!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στις 7.00 το απόγευμα ο Παναιτωλικός θα κάνει την πρώτη επίσημη προπόνηση της σεζόν στο γήπεδό του. Όπως συμβαίνει πάντα, αυτό το γεγονός από μόνο του προσελκύει κόσμο. Φέτος τα κίνητρα είναι πολύ μεγάλα για να έχει πολύ κόσμο στις κερκίδες του γηπέδου. Η παρουσία (με την επιστροφή που ανακοινώθηκε σήμερα) ενός ανθρώπου που πάντα έκανε μεγάλο γκελ στους φίλους του Παναιτωλικού, του Λούι Τσέναμο, αρκεί από μόνη της να δημιουργήσει κοσμοσυρροή. Η εικόνα να πανηγυρίζει στην οροφή του λεωφορείου την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής. Ο θυμός και οι δηλώσεις του για τον Χριστοβασίλη μετά το γκολ – πρόκληση του Φουρτάδο. Το πάθος και ο τσαμπουκάς του στα παιχνίδια που υπερασπίστηκε την κυανοκίτρινη εστία. Ακόμα και η σημερινή δήλωσή του μετά την υπογραφή.

Αλλά δεν θα είναι μόνο αυτός. Επίσημη πρώτη θα κάνει ο νεαρός Σελεμανί, που έχει εγκλιματιστεί προπονούμενος από τον Φεβρουάριο. Ο Ντάνι Μπεχαράνο, που επιστρέφει μετά από ενάμιση χρόνο στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, με πετυχημένη παρουσία.

Και βέβαια δύο παίκτες που πρώτη φορά πατούν Ελλάδα. Ο Χόρχε Ντίας που έφτασε χθες βράδυ και ο Φράνκο Μασουρέκ, που τώρα είναι στο δρόμο για Αγρίνιο και θα προπονηθεί με τη νέα του ομάδα το απόγευμα.

Μαζί τους όλοι οι «παλιοί», που είναι πολλοί. Κι όλα αυτά, όταν οι περισσότεροι αντίπαλοι του Παναιτωλικού, αντί να ενισχύονται, δείχνουν έντονα σημάδια αδυναμίας.

Είναι μια καλή ευκαιρία να δώσουμε σε όλους να καταλάβουν, ότι ο Παναιτωλικός δεν είναι μόνος. Ακόμα και σε μια προπόνηση, έχει δίπλα του πολλούς!

http://www.agrinio-sports.gr/

Διαβάστηκε 955 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.