Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  12:43 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2017 01:23

Φώτης Κωστούλας: «Δεν αποχώρησα από τον Παναιτωλικό»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για τον Παναιτωλικό της νέας σεζόν αλλά και το πώς σκέφτεται ο ίδιος, μίλησε ο Φώτης Κωστούλας στον τηλεοπτικό σταθμό «Αχελώος». Οπου με αφορμή αφιέρωμα που έγινε στις εγκαταστάσεις του Emileon, ο ισχυρός άνδρας των «κυανοκίτρινων» αναφέρθηκε και στην ομάδα. «Καλό είναι να το ξεκαθαρίσουμε πως δεν αποχώρησα από τον Παναιτωλικό. Το να αποχωρεί κάποιος από την προεδρία και από το γραφειοκρατικό κομμάτι, δεν σημαίνει πως είναι και απών. Πρόεδρος έχει αναλάβει ο κύριος Μπελεβώνης και να το πούμε… λαϊκά, τραβάει εκείνος του κουπί. Αλλά εγώ είμαι εδώ», σχολίασε αρχικά. Και συνέχισε. «Οι μεταγραφές δεν θα είναι τόσες πολλές. Ο στόχος μας είναι τέσσερις με πέντε. Αλλά έχουμε έναν καλό κορμό και έναν καλό προπονητή που ξέρει την ομάδα, θα έχουμε μία ανταγωνιστική ομάδα. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να μείνουμε στην Σούπερ Λιγκ έχουμε όλα όσα χρειάζονται για να τα καταφέρουμε. Μετά να βγούμε στην Ευρώπη και το παλεύουμε αυτό κάθε χρόνο».

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ρωτήθηκε ακόμη τόσο για την οικονομική κρίση, όσο και για το αν δέχθηκε κάποια κρούση από ενδιαφερόμενους για να εμπλακούν στην ομάδα. «Η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει όλους. Και τις ομάδες. Αν δεν έχεις τα χρήματα δεν μπορείς να πάρεις καλούς παίκτες. Πλέον δεν νομίζω πως υπάρχουν πολλές ομάδες όπου οι ιδιοκτήτες δεν χρειάζεται να βάλουν χρήματα. Τόσα χρόνια που είμαι στην ομάδα δεν έχουμε βγάλει ποτέ κέρδος. Τώρα… το χέρι πρέπει να μπει πιο βαθιά στην τσέπη. Σοβαρό ενδιαφέρον δεν έχει υπάρξει. Ενδιαφέρον ναι, έκανα συζητήσεις με κάποιους, αλλά δεν προχώρησαν. Ο επόμενος που θα έρθει πρέπει να βάλει χρήματα και βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί, απομακρύνεται πολύ εύκολα από την σκέψη. Λέει… ‘άστο’. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι ελκυστικό για επενδύσεις. Ενας νέος επενδυτής θα είχε φρέσκες ιδέες».

Για τις εγκαταστάσεις των «κυανοκίτρινων» μεταξύ άλλων είπε ότι «έχουμε ακούσει πολλά θετικά σχόλια για το προπονητικό κέντρο. Το… τραβήξαμε και λίγο παραπέρα, σε ζητήματα αναψυχής. Το Emileon μπορεί να προσφέρει πολλά πράγματα. Εκτός από το φαγητό, διοργανώνουμε και εκδηλώσεις. Για αυτόν τον λέμε πολυχώρο».

http://www.agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 1432 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.