Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  12:10 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2017 01:16

Παίρνει και Μασουρέκ ο Παναιτωλικός

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Παναιτωλικό βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο Αργεντινός μέσος, Φράνκο Μασουρέκ. Την Τετάρτη (5/7) θα είναι στην Ελλάδα ο 24χρονος. (VIDEO). 

Για την απόκτηση του Φράνκο Εδουάρδο Μασουρέκ κινείται ο Παναιτωλικός. Η ομάδα του Αγρινίου είναι σε προχωρημένες επαφές με τον 24χρονο βραχύσωμο χαφ (έχει ύψος 1.66), ο οποίος την Τετάρτη (5/7) ενδέχεται να είναι στην Ελλάδα για να υπογράψει συμβόλαιο, αφού πρώτα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ο Μασουρέκ είναι γεννημένος στις 24 Σεπτεμβρίου 1993 και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιζε στο πρωτάθλημα της Χιλής με την Παλεστίνο. Κατέγραψε συνολικά 26 συμμετοχές και σημείωσε 1 γκολ. Παλαιότερα έχει παίξει σε Crucero del Norte, Ολντ Μπόις και Κολόν Σάντα Φε στην Αργεντινή, αλλά και στην Ολμέδο Ριομπάμπα του Εκουαδόρ.

sport24.gr

Διαβάστηκε 1433 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.