Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  5:56 πμ
 
wm small
Τρίτη, 04 Ιουλίου 2017 18:29

Πληρώνονται τα προνοιακά επιδόματα Μαΐου-Ιουνίου 2017

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εγκρίθηκε η κατανομή ύψους 112.229.848,02 € σε Δήμους της Χώρας από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2017, για να πληρωθούν στους κατά νόμο δικαιούχους για τους μήνες Μάιο-Ιούνιο 2017.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το dikaiologitika.gr, κατανέμονται από τον λογαριασμό του Υπουργείου Εσωτερικών, που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, με τον τίτλο «Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι των Δήμων», συνολικό ποσό 112.229.848,02 € για την εξυπηρέτηση ειδικού δημόσιου σκοπού, στους παρακάτω Δήμους της χώρας, αποκλειστικά και μόνο προς καταβολή των προνοιακών επιδομάτων στους κατά νόμο δικαιούχους αυτών, που αφορούν στους μήνες Μάιο – Ιούνιο έτους 2017 καθώς και στην παράταση χορήγησης προνοιακών επιδομάτων.

Κάθε δήμος θα ανακοινώσει τις ημερομηνίες πληρωμής των επιδομάτων ξεχωριστά ενώ, οι πληρωμές ξεκινούν από τις 10 του Ιουλίου.

Οι αποδιδόμενες πιστώσεις αφορούν στην καταβολή των προνοιακών επιδομάτων στους κατά νόμο δικαιούχους για τους μήνες Μάιο – Ιούνιο 2017 ή για όσο διάστημα των μηνών αυτών καθίστανται δικαιούχοι λήψης τους καθώς και ποσά που ζητήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες πρόνοιας και αφορούν στην παράταση χορήγησης προνοιακών επιδομάτων.

Στο μεταξύ, οι δικαιούχοι Δήμοι καλούνται από το Υπουργείο να γνωρίσουν έως την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017 τα ποσά που απαιτούνται προκειμένου να καταβληθούν τα προνοιακά επιδόματα του διμήνου Ιουλίου-Αυγούστου 2017.

Διαβάστηκε 1653 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.