Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  12:02 πμ
 
wm small
Τρίτη, 04 Ιουλίου 2017 17:46

Εκπτωτικό προϊόν για τη διέλευση των ΑμεΑ από τη Γέφυρα από την Τετάρτη 5/7

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε μεταβατική λύση για τη διευκόλυνση της διέλευσης των ΑμεΑ από τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης», προχωρά η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. μέχρι το Δημόσιο να μελετήσει από τυπικής απόψεως το θέμα της ελεύθερης διέλευσης των αναπήρων συμπολιτών μας, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της.

Ως εκ τούτου, από την Τετάρτη 5 Ιουλίου, με την επίδειξη της γαλάζιας κάρτας στάθμευσης ΑμεΑ,το κόστος για κάθε όχημα (κατηγορίας 2 & 3) στο οποίο επιβαίνει ο δικαιούχος, θα είναι 5€, όσο δηλαδή κοστίζει σήμερα κάθε διέλευση νεφροπαθούς που προμηθεύεται το σχετικό ειδικό προϊόν της Γέφυρας.

Όπως είναι γνωστό, η παραχωρησιούχος εταιρεία έχει εκφραστεί υπέρ της ελεύθερης διέλευσης των ΑμεΑ,εφόσον αυτό γίνεται με τρόπο νομότυπο και ως εκ τούτου συμβατό με τη σύμβαση παραχώρησης (Ν2395/1996).

Για περισσότερες πληροφορίες: Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Γέφυρας: Τηλ. 26340-39010 & 39011

Διαβάστηκε 1337 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.