Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  2:03 μμ
 
wm small
Τρίτη, 04 Ιουλίου 2017 10:04

Ναύπακτος: 4 κορυφαία γεγονότα της ορεινής ποδηλασίας cross country XCO για τον Ιούλιο του 2017! (Παρ 14 - Σαβ 15 & Παρ 21 Σ/Κ 22-23)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τα 4 κορυφαία γεγονότα της ορεινής ποδηλασίας cross country XCO για το 2017!

  1. Βαλκανικό Πρωτάθλημα XCO cross countryμε την συμμετοχή των εθνικών ομάδων ορεινής ποδηλασίας των 12 Βαλκανικών χωρών της BCU που θα διεκδικήσουν τους τίτλους του Βαλκανιονίκη.
  2. Διεθνής αγώνας της UCI  XCO κατηγορίας C2 με συμμετοχές αθλητών κατόχους διεθνών αθλητικών δελτίών ή και επαγγελματικών ομάδων Ευρώπης, Βαλκανίων και Ελλάδας.
  3. Πανελλήνιο Πρωτάθλημα cross country XCO με τη συμμετοχή Ελληνικών ποδηλατικών σωματείων της Ε.Ο.Π. και με την παρουσία Παγκόσμιων, Βαλκανικών και Πανελληνίων πρωταθλητών και πρωταθλητριών απο τη χώρα μας, οι οποίοι θα αγωνιστούν για τον κορυφαίο τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας.
  4. Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Eliminator XCO mtb ένα εντυπωσιακό άθλημα τεχνικής και ταχύτητας, σε σφραγισμένη πίστα στον παραλιακό δρόμο της παραλίας Ψανή, που διαμορφώνεται σε πίστα mtb, με ράμπες, άλματα, κορμούς κ.α. που θα σας εντυπωσιάσουν, όπου και θα ανακηρυχτούν οι πρωταθλητές και πρωταθλήτριες Ελλάδας για το ξεχωριστό αυτό άθλημα.

μοναδικές ποδηλατικές διοργανώσεις,που δεν πρέπει να χάσετε!

Πληροφορίες για τους αγώνες:  www.lepanto-crosscountry.gr

Δείτε το PromoVideo

 

 

Διαβάστηκε 1307 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04 Ιουλίου 2017 10:10
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.