Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  6:55 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2017 17:34

Απάντηση-γροθιά από Κωστούλα σε Nova!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Hχηρή απάντηση στις παλινωδίες και τις παράλογες απαιτήσεις της Nova έστειλε μέσω επιστολή του ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας που για άλλη μια φορά ανέδειξε το πρόβλημα που υπάρχει στο τηλεοπτικό τοπίο ανάμεσα στο συνδρομητικό κανάλι και τον συνεταιρισμό της Σούπερ Λίγκας!

Όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα gazzetta.gr  ο κ. Κωστούλας δεν έκρυψε την ενόχληση του στην απαράδεκτη επιστολή που έλαβε από την Nova και τον καλούσε να… ανασκευάσει πρόσφατες δηλώσεις του.

Αναλυτικά η επιστολές έχουν ως εξής:
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΝΟVA

«Κάντζα, 30 Ιουνίου 2017

Προς:

Κ. Φώτη Κωστούλα

Ιδιοκτήτη Παναιτωλικού

Κοινοποίηση:

1. κ. Γιώργο Στράτο

Πρόεδρο Super League

2. κ. Βασίλη Γκαγκάτση

Διευθύνοντα Σύμβουλο Super League

Αξιότιμε κύριε Κωστούλα,

Με δηλώσεις σας στο Ρ/Σ «Αρένα 89.4» οι οποίες, όπως ήταν αναμενόμενο αναπαρήχθησαν από διάφορες ιστοσελίδες, ισχυριστήκατε, μεταξύ άλλων, ότι «η Nova δεν μας πληρώνει, ή μάλλον μας πληρώνει με το έτσι θέλω, μας χρωστάει πολλά λεφτά φέτος και βέβαια όλες οι ομάδες είναι να πάρουν κανονικά πάρα πολλά χρήματα επιπλέον, που δεν τους έχουν αποδοθεί» καθώς και «…ότι σε γενικές γραμμές μαζί με τα περσινά χρωστούμενα, 1.2 εκατομμύρια δηλαδή, μας χρωστάει το 30 τοις εκατό που έπρεπε να πάρουμε αυτή τη χρονιά».

Θεωρούμε αναγκαίο να σας ενημερώσουμε ότι ουδεμία ληξιπρόθεσμη οικονομική εκκρεμότητα υπάρχει από την πλευρά της συνδρομητική μας πλατφόρμας προς τη Super League και τις ΠΑΕ-μέλη της, στο πλαίσιο του συστήματος Κεντρικής Διαχείρισης Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων. Απεναντίας, υπενθυμίζουμε ότι τα τελευταία χρόνια επενδύουμε ετησίως περισσότερα από 50 εκ. € σε δικαιώματα, παραγωγές και εκπομπές, αποτελώντας, έτσι, το σχεδόν αποκλειστικό χρηματοδότη του πρωταθλήματος της Super League. Υπό τις παρούσες συνθήκες, ο συνεταιρισμός της Super League οφείλει κατά μεγάλο ποσοστό την επιβίωσή του αποκλειστικά και μόνο στη Nova.

Θεωρούμε ότι οι δηλώσεις σας, οι οποίες ευελπιστούμε ότι βασίζονται σε λανθασμένη πληροφόρηση, αποπειρώνται να μετακυλήσουν την ευθύνη για τη σημερινή πραγματικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου στο μοναδικό οργανισμό, που επενδύει σταθερά και μακροχρόνια στο συγκεκριμένο χώρο, δηλαδή τη συνδρομητική πλατφόρμα της Nova.

Δεδομένων των παραπάνω, κάθε αναφορά σας περί δήθεν οφειλών από την πλευρά της Nova, είναι παντελώς ανακριβής και προς τούτο σας καλούμε να ανασκευάσετε άμεσα τη συγκεκριμένη δήλωσή σας και, αντί να αναλίσκεστε σε έωλες δηλώσεις κατά του σταθερότερου και σημαντικότερου αιμοδότη του πρωταθλήματος, να ξεκινήσετε και εσείς -όπως και οι υπόλοιποι παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου- να εργάζεστε δημιουργικά προς την κατεύθυνση της βελτίωσης του πρωταθλήματος της Super League, στο οποίο αποδεδειγμένα η ελληνική κοινωνία γυρίζει την πλάτη.

Με εκτίμηση

Γρηγόρης Κατσογιάννης

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας».


Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΟΥΛΑ

«Αγρίνιο 3 Ιουλίου 2017

Προς:

κ. Γρηγόρη Κατσογιάννη

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας nova

Κοινοποίηση:

1. κ. Γιώργο Στράτο

Πρόεδρο Super League

2. κ. Βασίλη Γκαγκάτση

Διευθύνοντα Σύμβουλο Super League

3. κ. Πάνο Παπαδόπουλος

Διευθύνοντα Σύμβουλο nova

Αξιότιμε κύριε Κατσογιάννη,

Με έκπληξη διάβασα την επιστολή σας με ημερομηνία 30 Ιουνίου 2017, με την οποία με εγκαλείτε για δηλώσεις μου στο Ρ/Σ «Αρένα 89.4» και την… ενημέρωση που μου κάνατε ότι «…ουδεμία ληξιπρόθεσμη οικονομική εκκρεμότητα υπάρχει από την πλευρά της συνδρομητική μας πλατφόρμας προς τη Super League και τις ΠΑΕ-μέλη της…»

Και η απορία μου είναι μεγάλη, όταν γνωρίζεται πολύ καλά, ότι στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2017, αποφασίστηκε να προχωρήσει ο Συνεταιρισμός μας σε νομικές διαδικασίες, αν έως σήμερα δεν τακτοποιήσετε οφειλές της εταιρίας σας ύψους 6,5 εκ. ευρώ.

Γράφετε επίσης ότι «…ο συνεταιρισμός της Super League οφείλει κατά μεγάλο ποσοστό την επιβίωσή του αποκλειστικά και μόνο στη Nova…». Σας διαφεύγει ότι ισχύει και το ακριβώς αντίστροφο.

Σε ότι αφορά την απαίτησή σας να ανασκευάσω, προφανώς είναι αστεϊσμός. Η εντολή σας, να εργαστώ (εγώ και οι υπόλοιποι παράγοντες) δημιουργικά για τη βελτίωση του ποδοσφαίρου, ξεπερνάει και τα όρια του αστεϊσμού.

Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, ίσως χρειάζονται που και που τέτοια αστεία…

Με εκτίμηση

Φώτης Κωστούλας».

http://www.agrinio-sports.gr

 

Διαβάστηκε 2028 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2017 18:08
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.