Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  1:50 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2017 17:31

Τέλος oριστικά για τον Παναιτωλικό ο Παπαδόπουλος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Oριστικά παρελθόν αποτελεί για τον Παναιτωλικό ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Ο 36χρονος επιθετικός μίλησε με τη διοίκηση του Παναιτωλικού και πάρθηκε η απόφαση να μην ανανεώσουν τη συνεργασία τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο «Παπ» είχε πάει στον Παναιτωλικό στο δεύτρο μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε και έπαιξε σε εννέα ματς, ενώ σημείωσε και 1 γκολ. Ξεκίνησε τη χρονιά στον Ατρόμητο, με τον οποίο είχε ένα τέρμα και 12 συμμετοχές.

Μένει να φανεί τι σχέδια έχει ο άλλοτε διεθνής επιθετικός, αν δηλαδή αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του ή αποσυρθεί. Ακράτητος, Μπέρνλι, Παναθηναϊκός, Λέτσε, Ντίναμο Ζάγκρεμπ, Θέλτα, Λεβαδειακός, Πανθρακικός, ΠΑΟΚ και Αστέρας ήταν οι ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε ο Παπαδόπουλος όλα αυτά τα χρόνια.

sport24.gr

Διαβάστηκε 1326 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.