Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  3:23 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2017 13:04

Διακήρυξη συνοπτικών διαγωνισμών για τέσσερα νέα έργα στον Δήμο Θέρμου.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

             Τέσσερα νέα έργα δρομολογούνται από τον Δήμο Θέρμου τα οποία αφορούν υποδομές αντιπλημμυρικής προστασίας, συντήρηση οδοποιίας, αποκατάσταση ζημιών από θεομηνίες και επισκευή Δημοτικού κτιρίου (πρώην Δημοτικό σχολείο Άνω Μυρτιάς), το οποίο θα χρησιμεύσει για να δημιουργηθεί “Κέντρο Βυζαντινού Πολιτισμού” σε συνεργασία με την Ιερά Μονή Μυρτιάς.

             Συγκεκριμένα πρόκειται για την διακήρυξη τεσσάρων νέων διαγωνισμών που θα διενεργηθούν από τις 11 μέχρι και τις 27 Ιουλίου. Αναλυτικά οι διακηρύξεις αφορούν τα κάτωθι έργα:

  1. «Αποκατάσταση ζημιών από θεομηνίες στις Τ.Κ. Θέρμου, Κάτω Χρυσοβίτσας, Μυρτιάς, Σιταραλώνων, Παμφίου, Ανάληψης και Κοκκινόβρυσης Δήμου Θέρμου» Προϋπολογισμού δημοπράτησης (με αναθεώρηση και Φ.Π.Α.) ποσού 64.000€ και με ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού την 11η Ιουλίου 2017 ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00π.μ.
  2. «Υποδομές αντιπλημμυρικής προστασίας για πρόληψη καταστροφών από θεομηνίες σε τοπικές κοινότητες και στην έδρα του δήμου» Προϋπολογισμού δημοπράτησης (με αναθεώρηση και Φ.Π.Α.) ποσού 33.639€ και με ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού την 13η Ιουλίου 2017 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10.00π.μ.
  3. «Συντήρηση οδοποιίας τμήματος Ανάληψη – Ι.Μ. Ιωάννου Προδρόμου Ανάληψης για αποκατάσταση ζημιών από θεομηνίες» Προϋπολογισμού δημοπράτησης (με αναθεώρηση και Φ.Π.Α.) ποσού 30.000€ και με ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού την 18η Ιουλίου 2017 ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00π.μ.
  4. «Επισκευή κτιρίου Δημοτικού σχολείου Μυρτιάς» Προϋπολογισμού δημοπράτησης (με αναθεώρηση και Φ.Π.Α.) ποσού 30.000€ και με ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού την 27η Ιουλίου 2017 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10.00π.μ.

             Ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή συνεχίζουν την προσπάθεια δημιουργίας υποδομών και ανάπτυξης, καθώς και αντιμετώπισης της καθημερινότητας των πολιτών σε συνθήκες απόλυτης προσήλωσης στην ιδέα ορθής διαχείρισης των τοπικών υποθέσεων και πλήρους διαφάνειας, κόντρα στην «θεωρία» και τα «πολλά λόγια» μιας αντιπολίτευσης που μόνο σκοπό έχει την καθυστέρηση, την υπονόμευση και τελικά την ματαίωση των έργων για να δρέψει μόνο εκλογικούς καρπούς.

Διαβάστηκε 1404 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.