Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  6:53 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017 17:21

Η Γιορτή του ¨Χαμόγελου¨ στα Καλύβια

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πραγματοποιήθηκε χθες με μεγάλη επιτυχία η όμορφη εορταστική εκδήλωση που διοργάνωσε το Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα Καλύβια Αγρινίου και ήταν αφιερωμένη  στους Χορηγούς, τους Υποστηρικτές και τους Εθελοντές του Οργανισμού, που στηρίζουν τις δράσεις του!

Ήταν μία γιορτινή βραδιά αφιερωμένη σε όλους αυτούς που από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας της έχουν στηρίξει την Στέγη Ημερήσιας Φροντίδας το «Χαμόγελο του Παιδιού» και τα υπέροχα παιδιά που μεγάλωσαν και μεγαλώνουν σε αυτό!

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τα παιδιά διασκέδασαν και έπαιξαν με τον κλόουν, πήραν παγωτά και γλυκίσματα, η Χορωδία Γυναικών Καλυβίων με χοράρχη τον κ. Νίκο Στρατόπουλο μαζί με την Παιδική Χορωδία από το «Χαμόγελο του Παιδιού», τραγούδησαν όμορφες μελωδίες, ενώ στη συνέχεια   το μουσικό σχήμα του Βασίλη Κονίδα και της Νίκης Κοντοσώρου, πρόσφεραν στο κοινό ένα μουσικό ταξίδι με τραγούδια από το ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο!

Παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, η Αντιπεριφερειάρχης κ. Χριστίνα Σταρακά, η Αντιδήμαρχος Αγρινίου, κ. Μαρία Παπαγεωργίου, ο Διοικητής Νοσοκομείου Αγρινίου, κ. Δ. Μιχάλης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Καλυβίων, κ. Γρηγόρης Τσελεπής, ο εκπρόσωπος του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου, κ. Π. Παπαθανάσης, από τον οργανισμό το «Χαμόγελο του Παιδιού» ο Γενικός Γραμματέας, μέλος του Δ.Σ κ. Χρήστος Καμμιλάτος, καθώς και η εθελόντρια στο Δημιουργικό Εργαστήριο και μέλος του Δ.Σ. κ. Εύη Μαλαμάκη, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας, κ. Δ. Παπαευθυμίου, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ασφαλείας, κ. Δ. Γαλαζούλας, η πρώην αντιδήμαρχος κ. Μαργαρίτα Σερπάνου, ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Καλυβίων, κ. Χαρ. Τριάντης, ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγρινίου, κ. Β. Μαχαλιώτης, εκπρόσωποι των Κοινωνικών Δομών, Εργαστήρι για Νέους «Παναγία Ελεούσα», ΕΨΥΠΕΑ, ΟΚΑΝΑ, ΕΛΕΠΑΠ, αρκετοί χορηγοί, εθελοντές και πλήθος κόσμου.

Σημαντική ήταν η συνεισφορά τοπικών επιχειρήσεων και ιδιωτών ώστε να έχει επιτυχία η χθεσινή εκδήλωση, ενώ και αρκετά μέλη του Συλλόγου Γυναικών Καλυβίων βοήθησαν στην προετοιμασία και πρόσφεραν τοπικά εδέσματα, για τους καλεσμένους.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με μουσικούς και χορευτικούς ρυθμούς από τον Dj Νίκο Μπελεβώνη και εντυπωσιακά πολύχρωμα πυροτεχνήματα που φώτισαν το νυχτερινό ουρανό!

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι δόθηκαν τιμητικές διακρίσεις και έπαινοι, σε εκπροσώπους φορέων, σε επιχειρήσεις της περιοχής μας καθώς και σε εθελοντές  που με την έμπρακτη δραστηριότητά τους έχουν συμβάλει πολύπλευρα στην λειτουργία της Ημερήσιας Φροντίδας το «Χαμόγελο του Παιδιού» στα Καλύβια Αγρινίου.

Φωτογραφίες: Γιώργος Πανταζόπουλος

http://www.kalyvia.gr

 

Διαβάστηκε 1927 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα