×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/19337

 Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  1:21 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017 13:43

Συζητήθηκαν στο Κ.Α.Σ. δύο θέματα που αφορούν την Ναύπακτο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Απόφαση Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου

Συνεδρίασε στις 27/6/2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 13.00 το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ), στο οποίο συζητήθηκαν δύο αιτήματα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπάκτου (ΔΛΤΝ), δηλαδή η τοποθέτηση πλωτής εξέδρας εποχικής χρήσης στον Λιμένα Ναυπάκτου και η κατασκευή πεζογέφυρας στην παραλία Γριμπόβου.

Τον Δήμο Ναυπακτίας και το ΔΛΤΝ εκπροσώπησαν ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Παναγιώτης Λουκόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείο Ναυπάκτου και Αντιδήμαρχος Διοικ. Υπηρεσιών του Δήμου Ναυπακτίας Αντώνης Φράγκος, ο Πρόεδρος ΧΥΤΑ Χρήστος Σαλαμούρας και οι μελετητές της πεζογέφυρας Περικλής Παπαβασιλείου και Δημήτρης Παπαναστασόπουλος. Κατά την συζήτηση των θεμάτων παραστάθηκε και ο πολιτευτής Ευάγγελος Παπαγεωργίου.

Σημειώνεται ότι για το θέμα της πεζογέφυρας παραστάθηκαν για να αντιλέξουν τρεις δικηγόροι, οι οποίοι εκπροσωπούσαν κατοίκους με κατοικίες όμορες του έργου, όπως και καταγγέλλοντες.

Σύμφωνα με την απόφαση του ΚΑΣ εγκρίνεται η τοποθέτηση πλωτής εξέδρας εποχικής χρήσης έξω από το Λιμάνι της Ναυπάκτου, ενώ για το θέμα της πεζογέφυρας θα προηγηθεί αυτοψία από τριμελή επιτροπή που θα ορίζει το ΚΑΣ πριν ληφθεί απόφαση. Σημειώνεται ότι για την πεζογέφυρα θα γνωμοδοτήσει και το κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων.

 

Έκθεση εικόνων

{gallery}19337{/gallery}
Διαβάστηκε 1206 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.