Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  11:20 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017 15:08

Aποχωρεί από την Α2 ο Αίολος Αστακού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που διακινήθηκαν το τελευταίο διάστημα για τον Αίολο Αστακού η διοίκηση του οποίου αναπροσαρμόζει πλήρως το πλάνο της αντιλαμβανόμενη πως τα οικονομικά δεδομένα δεν επιτρέπουν υψηλούς στόχους .

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr , ο Αίολος Αστακού ειδοποίησε μέσω επιστολής του την Ελληνική Ομοσπονδία ότι αδυνατεί να συμμετάσχει στην Α2 της επόμενης σεζόν και θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (που είναι και το πλάνο, προς το παρόν) .Τη θέση του στην Α2 αναμένεται να πάρει ο Παπάγος .

Σίγουρα είναι μια εξέλιξη που στεναχωρεί για το τοπικό μπάσκετ καθώς η ομάδα του Αίολου έκανε μια εξαιρετική σεζόν στην Α2 μετά από διαδοχικές ανόδους στις μικρότερες κατηγορίες, με πρόεδρο τον Αποστόλη Πανταζή,προσώπου φερόμενου και ως ενδιαφερόμενου για την αγορά του Παναιτωλικού. Στην πράξη ωστόσο αποδείχθηκε πως το εγχείρημα του Αστακού ήταν φιλόδοξο και δεν συμβάδιζε με τα οικονομικά δεδομένα του τόπου καθώς απαιτούνται μεγάλα μπάτζετ και σίγουρα μεγάλο φίλαθλο κοινό όταν φθάνεις στον προθάλαμο της κορυφαίας κατηγορίας.

Διαβάστηκε 1211 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.