Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:51 μμ
 
wm small
Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017 17:55

Πρωινός καφές για Θάνο Παλαιολόγο και Χρήστο Πατσατζόγλου στο Αγρίνιο! (Φωτογραφίες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Όπως, έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό το 33ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων θα διεξαχθεί, για πρώτο φορά στο Αγρίνιο, ταυτόχρονα με τη συμπλήρωση τριάντα (30) ετών από την ίδρυση της ποδοσφαιρικής του ομάδας.

Για την ακρίβεια, από τις 28 Ιουνίου έως τις 09 Ιουλίου με τον τελικό να λαμβάνει χώρα στο Γήπεδο του Παναιτωλικού, Προυσιωτίσσης 15.

Με αφορμή ένα τόσο σημαντικό γεγονός και την παρουσία στα τελικά της διοργάνωσης ομάδων, όπως αυτή του Δ.Σ. Χαλκίδας ο Θάνος Παλαιολόγος (πρώην παίχτης του Παναιτωλικού) ως μέλος της αποστολής μαζί με τον νυν… συνέταιρο του, Χρήστο Πατσατζόγλου, (σε γνωστή αλυσίδα καφέ της Χαλκίδας) που είναι και ο προπονητής της ομάδας, απόλαυσαν τον πρωινό τους καφέ μαζί με τα μέλη της υπόλοιπης αποστολής και φυσικά την… ποδοσφαιρική μαμά των ποδοσφαιριστών του Παναιτωλικού και όχι μόνο, κ. Άννα Διβριτσιώτη.

Φωτογραφία της Αννα Διβριτσιωτη.

Φωτογραφία της Αννα Διβριτσιωτη.

Επιμέλεια: Παρασκευάς Μάζης

agriniotimes.gr

Διαβάστηκε 4435 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.