Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:32 πμ
 
wm small
Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017 17:23

«Ένας χωρισμός» (νέος διαγωνισμός) η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη 4 Ιουλίου από το vivlio-life και τις εκδόσεις Κέδρος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνούν αφήνοντας τα στοιχεία τους μέσα σε ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ από τη λήξη των διαγωνισμών και να ενημερώνονται για τα ονόματα που κέρδισαν.

Το vivlio-life σε συνεργασία με τις εκδόσεις Κέδρος θα προσφέρει στους αναγνώστες του δύο (2) αντίτυπα από το βιβλίο της ΚΑΤΙΕ KITAMURA «ΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣΜΟΣ» Μετάφραση: Γιώργος Μαραγκός

Ο διαγωνισμός λήγει την Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την ίδια ημέρα για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους, και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην σελίδα του vivlio-life.gr στο facebook, καθώς επίσης και στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:
1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του vivlio-life.gr εδώ
2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης και μετά από αποδοχή το σχόλιό σας θα εμφανιστεί
3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

Λίγα λόγια για το βιβλίο

ΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣΜΟΣ

Μια νεαρή γυναίκα και ο άπιστος σύζυγός της συμφωνούν ότι ο γάμος τους έχει τελειώσει. Αποφασίζουν να μην αποκαλύψουν σε κανέναν τον χωρισμό τους. Όμως μια μέρα, κι ενώ η γυναίκα έχει προχωρήσει πια στη ζωή της, μαθαίνει ότι ο Κρίστοφερ, ο άνθρωπος που παραμένει τυπικά σύζυγός της, έχει εξαφανιστεί. Είχε μεταβεί στον Γερολιμένα της Μάνης, όπου έκανε έρευνα πάνω στις μοιρολογίστρες της περιοχής, για το επόμενο βιβλίο του. Παρότι η ηρωίδα αμφιταλαντεύεται, τελικά αποφασίζει να ταξιδέψει στην Ελλάδα. Μετέωρη ψυχολογικά και συναισθηματικά στο άγριο περιβάλλον της Μάνης, αναζητά τα αίτια που οδήγησαν τον γάμο της σε αποτυχία, συνειδητοποιώντας παράλληλα πόσο λίγα γνώριζε πραγματικά για τον άντρα που αγαπούσε.
Ο Χωρισμός είναι μια ιστορία για την απιστία και τη συμπόνια, για την απόσταση που μας χωρίζει από τις ζωές των άλλων και για τις αφηγήσεις που επινοούμε για να κρύψουμε τα αληθινά μας αισθήματα. Καθώς η ηρωίδα επανεξετάζει τον έρωτά της για έναν άντρα που ίσως να μην ήταν αυτός που έδειχνε, η Κέιτι Κιταμούρα μας εισάγει στην εμπειρία μιας γυναίκας που βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης.

Ένα αριστουργηματικό μυθιστόρημα με φόντο τη Μάνη που θα συγκλονίσει τον αναγνώστη.

«Η πρόζα της Κιταμούρα καλπάζει, συνδυάζοντας τις ίντριγκες που συναντάμε στην Έλενα Φεράντε με τις εντάσεις ενός πρώτης τάξεως μυστηρίου.» –Elle

«Η Κιταμούρα είναι μια συγγραφέας με ενορατική εικονοκλαστική φαντασία…» –The New Yorker

«Ένα επιτυχημένο βιβλίο… ένα ψύχραιμο και συγκλονιστικό έργο.» –New York Times Book Review

«Η Κέιτι Κιταμούρα δίνει νέα πνοή στο θέμα της κατάρρευσης ενός γάμου.» –The New Republic

«Ένα ατμοσφαιρικά και συναισθηματικά εκλεπτυσμένο μυθιστόρημα που θυμίζει τις πιο έντονες στιγμές των θρίλερ της Πατρίσια Χάισμιθ.» –BBC

Διαβάστηκε 3181 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.