Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  7:53 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017 22:45

Χαντάκιας: Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού που κάνει περήφανο όλο το Ξηρόμερο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στα 22 του, ο Δημήτρης Χαντάκιας είναι αναμφίβολα ένας παίκτης που ξεχώρισε στον Παναιτωλικό. Κάθε φορά όμως που βλέπουμε τον αριθμό 44 στο γήπεδο, ολόκληρο το Ξηρόμερο, ο τόπος καταγωγής του Δημήτρη και η Κατούνα ειδικότερα νιώθουν περηφάνια και θαυμασμό για τον σπουδαίο αυτόν ποδοσφαιριστή! Τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα τα πήρε με την ομάδα Μεδεών Κατούνας, ενώ συνέχισε με την Κ17 και την επόμενη χρονιά με την Κ20 του Παναιτωλικού. Γιος του Σπύρου Χαντάκια από την Κατούνα και της Τζένης Ζαφείρη, δεν ξεχνάει πάντα να ευχαριστεί την οικογένειά του και τους προπονητές του που πιστεύουν σε αυτόν.

Συνάντησα τον Δημήτρη στο αφιέρωμα που έκανα με την εκπομπή μου για τον Παναιτωλικό. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως ξεχωρίζει για το ήθος, την ταπεινότητα, το χαμηλό του προφίλ, αλλά και την ποδοσφαιρική του παιδεία. Εργατικός και υπάκουος, προσπαθεί με το ταλέντο του να ξεχωρίσει και μέχρι τώρα τα καταφέρνει εξαιρετικά.

Διαβάζοντας τον «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ» αντιλαμβάνεται κανείς πως πρόκειται για έναν παίκτη που απασχολεί τις μεγάλες ομάδες, μια εκ των οποίων είναι και ο Παναθηναϊκός.

Συγκεκριμένα αναφέρεται σε δημοσίευμα του Απριλίου ότι:

«Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός αποτελεί ένα απ΄τα εκλεκτά μέλη της next generation του Παναιτωλικού. Αφού έπαιξε στην Κ20 κι αφού έκανε το… αγροτικό του στην Football League και τον Φωκικό με την μορφή δανεισμού, ξεκίνησε τα δύο τελευταία χρόνια να παίρνει χρόνο συμμετοχής με την ομάδα του Αγρινίου.

Την περασμένη σεζόν είχε 10 συμμετοχές, ενώ την τρέχουσα περίοδο το κοντέρ γράφει 20 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.Ο άλλοτε τεχνικός των «καναρινιών» Γιάννης Ματζουράκης (και παραδοσιακός ανιχνευτής ταλέντων) είχε να λέει τα καλύτερα για λογαριασμό του επί των ημερών του «Ρουμάνου» στον πάγκο του Παναιτωλικού.
Παρεμπιπτόντως στο παρελθόν είχε κυκλοφορήσει πως όταν ο Πανιώνιος παραχώρησε στον ΠΑΟΚ τον Χατζηισαϊα οι Νεοσμυρνιώτες επιχείρησαν να πάρουν τον Χαντάκια απ΄τον Παναιτωλικό.

Μια φορά και σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ», ο εν λόγω ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε περίοπτη θέση στην εγχώρια μεταγραφική ατζέντα των «πρασίνων» εν όψει καλοκαιριού. Σε κάθε περίπτωση πάντως στο Αγρίνιο έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο, δεδομένου πως το συμβόλαιο του Χαντάκια λήγει το καλοκαίρι του ΄18.

Κάτι που ασφαλώς κάνει ήρεμο τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Φώτη Κωστούλα, ο οποίος δεν έχει κανέναν λόγο να μην θέλει να προσθέσει έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα των…περήφανων πωλήσεων των τελευταίων ετών.»

Πολλές οι επιτυχίες του μέχρι τώρα, όπως είναι και το γεγονός ότι αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ένας παίκτης που όλα δείχνουν πως θα καθιερωθεί στην ομάδα του Παναιτωλικού, στην βασική του ενδεκάδα και θα διαπρέψει σε όποια ομάδα και να βρεθεί.

Δημήτρη ευχόμαστε να επιτύχεις όλους τους στόχους σου, να μας κάνεις υπερήφανους είτε με την φανέλα 44 του Παναιτωλικού, είτε με όποια ομάδα συνεχίσεις στο μέλλον. Γιατί αποτελείς την μεγαλύτερη απόδειξη πως «Η πειθαρχία είναι η γέφυρα μεταξύ στόχου και επίτευξης του στόχου» (Jim Rohn).

Πάντα θα έχεις όλο το Ξηρόμερο δίπλα σου, κάνοντας περήφανους όσους σε στηρίζουν και πιστεύουν σε σένα! Εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία!

Αρθρο της Γιώτας Μπουμπούλη στο AgrinioVoice.gr

 

Διαβάστηκε 3270 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.