Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  10:48 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017 22:25

Προβολές Θερινού Σινεμά διοργανώνει η ΚΝΕ στο Αγρίνιο (28/6, 5/7, 12/7, 13/7)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για άλλη μια χρονιά συνεχίζονται οι προβολές του Θερινού Σινεμά, που διοργανώνει η ΟΒ Εργαζομένων της ΚΝΕ στο Πολιτιστικό Στέκι του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου. Οι προβολές ξεκινούν την Τετάρτη 28 Ιουνίου και θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη έως 12 Ιουλίου, ενώ την Πέμπτη 13 Ιουλίου θα προβληθεί παιδική ταινία για τους μικρούς μας φίλους.  ΄Ωρα έναρξης προβολών στις 9.30 μ.μ.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία, που απευθύνεται κυρίως σε νέους ανέργους και νέα ζευγάρια, αλλά και σε ολόκληρο τον λαό της πόλης μας, η ΚΝΕ επιδιώκει να δημιουργήσει μία ανάσα χαράς και πολιτισμού, να δώσει ευκαιρία ψυχαγωγίας, σε μία περίοδο που χαρακτηρίζεται από την αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης – ΕΕ – κεφαλαίου και τις συνέπειες της σε όλες τις πτυχές της ζωής των ανέργων, αλλά και των εργαζομένων. Μία πολιτική, που απαγορεύει ουσιαστικά στις εργατικές-λαϊκές οικογένειες τις καλοκαιρινές διακοπές, που τους στερεί την πρόσβαση στον πολιτισμό, στην ποιοτική ψυχαγωγία γι’ αυτούς και τα παιδιά τους».

Οι ταινίες που θα προβληθούν είναι :

Τετάρτη 28/6 SNOWDEN

Τετάρτη 05/7 SOUL KITCHEN

Τετάρτη 12/7 RACE

Πέμπτη 13/7 VAIANA

Διαβάστηκε 1313 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017 22:37
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.