Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:16 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017 22:11

Εξαιρετική εμφάνιση του Νίκου Σταμούλη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το ασημένιο μετάλλιο στα 3000μ. Παίδων κατέκτησε ο Νίκος Σταμούλης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων που διεξήχθη στα Τρίκαλα το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Ιουνίου με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από όλα τα σωματεία της Ελλάδας. Ο νεαρός αθλητής της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου πέτυχε επίδοση εννέα λεπτών και έξι δευτερολέπτων κατεβάζοντας την προηγούμενη επίδοσή του δέκα δευτερόλεπτα. Η επιτυχία αυτή είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή αν λάβουμε υπόψη ότι ο Νίκος Σταμούλης ανήκει σε μικρότερη ηλικιακή κατηγορία και αγωνίστηκε με μεγαλύτερους αθλητές. Παράλληλα, η διάκριση αυτή του δίνει το εισιτήριο συμμετοχής με την Εθνική Ομάδα Στίβου Παίδων όπου θα λάβει μέρος στη διεθνή συνάντηση Ελλάδα-Κύπρος, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Αυγούστου. Για το νεαρό δρομέα, που προπονείται με τον Μπάμπη Ποσονίδη, η επόμενη διοργάνωση είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας του, των Παμπαίδων, που θα διεξαχθεί στη Χαλκίδα, στις 16 Ιουλίου.

Οι επιτυχίες αυτές αποτελούν το φωτεινό παράδειγμα για τα νέα τα παιδιά που επιθυμούν να ασχοληθούν με τον κλασικό αθλητισμό και ενισχύουν την αποτελεσματικότητα της σωστής δουλειάς που πραγματοποιείται από το τμήμα στίβου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, η οποία συνεχίζει την μακρόχρονη παράδοση ανάδειξης πανελληνιονικών.

Διαβάστηκε 1050 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017 22:53
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.