Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  7:14 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017 17:30

Οικογενειακά επιδόματα ΟΓΑ: Πότε αναμένεται η πληρωμή για την Β δόση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου προσανατολίζεται η διοίκηση του ΟΓΑ να καταβάλλει τη β’ δόση για τα οικογενειακά επιδόματα.

Η διαδικασία αποδοχής και ελέγχου του εντύπου Α21 που πρέπει να συνοδεύει την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Οργανισμού, σε μια προσπάθεια να είναι όσο γίνεται πιο μεγάλος ο αριθμός των δικαιούχων που θα λάβουν το ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων και το ειδικό επίδομα τρίτεκνων – πολύτεκνων οικογενειών.

Όπως γράφει το dikaiologitika.gr, σε κάθε περίπτωση ο ΟΓΑ θα συνεχίσει να παραλαμβάνει αιτήσεις Α21 για χορήγηση οικογενειακών επιδομάτων με καταληκτική ημερομηνία την 30η Ιουνίου, σε ό,τι αφορά τη β’ δόση αυτών.

Οι αιτήσεις Α21 που θα υποβληθούν μετά την παραπάνω ημερομηνία θα μεταφερθούν προς εκκαθάριση για την γ’ δόση. Τα επιδόματα που θα χορηγηθούν αφορούν τόσο νέες περιπτώσεις δικαιούχων, όσο και εκκαθαρίσεις παλαιότερων που έπρεπε να ελεγχθούν πρόσθετα δικαιολογητικά.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 1110 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.