Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  9:56 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017 16:53

Το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά την απόφαση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ κ. Φώτη Κωστούλα, να αποσυρθεί από τη θέση του προέδρου, ο νέος πρόεδρος Γεράσιμος Μπελεβώνης προχώρησε στη συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου και ανακοινώνεται η σύνθεσή του:

Πρόεδρος: Γεράσιμος Μπελεβώνης

Μέλη: Θωμάς Σπύρου (Επιχειρηματίας)

Γιώργος Σωτηρόπουλος (Επιχειρηματίας)

Κώστας Τάκος (Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Παναιτωλικού)

Κώστας Γιωτόπουλος (Πρόεδρος Συνδέσμου Προπονητών)

Παναγιώτης Καψάλης (Πολιτικός Μηχανικός)

Παναγιώτης Στεργίου (Πρόεδρος Ερασιτέχνη Παναιτωλικού)

Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει η πρώτη συνεδρίαση για την κατανομή αρμοδιοτήτων και τη χάραξη της γενικότερης πολιτικής, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το νέο Δ.Σ. θα πορευτεί στο δρόμο που χάραξε ο Φώτης Κωστούλας, αναλαμβάνοντας τα ηνία της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ το καλοκαίρι του 2005 και από τη Γ’ Εθνική τον οδήγησε και τον καθιέρωσε στη Super League. Βαδίζοντας με ήθος, εντιμότητα, αξιοπρέπεια, ανεξαρτησία, σύμφωνα με τις αρχές του Συλλόγου μας στα 91 χρόνια της πορείας τους. Η παρουσία του ως μεγαλομετόχου του Παναιτωλικού και η εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλει το νέο διοικητικό σχήμα, εγγυάται την ομαλή συνέχιση αυτής της πορείας. Η ταυτόχρονη συστράτευση των φίλων του Παναιτωλικού, θα βοηθήσει να διεκδικήσουμε και να κατακτήσουμε ακόμα μεγαλύτερους στόχους.

Διαβάστηκε 1056 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.