Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  12:39 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017 19:42

Οι παραλίες της κοιλάδας του Αχελώου στην τηλεόραση του STAR

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι υπέροχες εικόνες του ποταμού μας ομόρφυναν την εκπομπή «LIVE U» της Πόπης Τσαπανίδου.

Ένα μικρό και ευχάριστο διάλειμμα από πολιτικές και οικονομικές συζητήσεις έκανε η παρουσιάστρια Πόπη Τσαπανίδου, η οποία φιλοξένησε στην εκπομπή της τα πανέμορφα μέρη της κοιλάδας του Αχελώου, όπου έχει αρχίσει να αποτελεί πόλος έλξης για τους ντόπιους, αλλά και τους επισκέπτες.

Συγκεκριμένα, στον τηλεοπτικό σταθμό του STAR βρέθηκε, μέσω Skype, ο Αντώνης Κοσσυβάκης, Στέλεχος Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες, ο οποίος παρουσίασε το εκπληκτικό βίντεο, έδωσε πληροφορίες για το μέρος και διαφήμισε με τον καλύτερο τρόπο τον ποταμό μας.

Η έμπειρη παρουσιάστρια αντέδρασε με ενθουσιασμό και τόνισε μεταξύ άλλων ότι πρόκειται για εικόνες μαγικές και εξωτικές παραλίες. Μάλιστα, και η λεζάντα της εκπομπής τα λέει όλα: «Κολύμπι στα… βουνά: Μια διαφορετική καλοκαιρινή πρόταση με τροπική ομορφιά στη κοιλάδα του Αχελώου».

Γενικά, παρατηρούμε η Ευρώπη να στρέφεται στη κοιλάδα του Αχελώου, χάρη στην επιτυχημένη κπροσώπηση ατόμων που προσπαθούν με διάφορες πρωτοβουλίες να προβάλλουν τον τόπο μας.

Να θυμίσουμε ότι για τη κοιλάδα του Αχελώου έχουν αναφερθεί ο πρώην Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Martin Schulz, o νυν Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Antonio Tajani, αλλά και κατά την επίσκεψή της στη περιοχή το περασμένο καλοκαίρι η Ευρωπαία Επίτροπος, Corina Cretu, σημείωσε: «Αυτά τα ιστορικά και θρησκευτικά μνημεία μπορούν να περάσουν ως στοιχεία του δικτύου του θρησκευτικού τουρισμού της Ελλάδας».

Απολάυστε το βίντεο που προβλήθηκε στο κανάλι του STAR

http://iaitoloakarnania.gr

 

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 2933 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα